torsdag 14 januari 2010

Göteborgsresan..

hej på er !

Det var visst ett tag sen ;P men vi har ju varit på resande fot =) till Göteborg! Resan har gått bra, dock var det en riktigt flopp då det gällde vandrarhemmen. När vi åkte ner skulle vi ringa till vandrarhemmet då vi var i Sundsvall så skulle dom åka dit och fixa till. Svarade dom då jag ringde ? Nixpix! Vilket gjorde mig förba**ad! Men som tur var fick vi sova i Söderhamn hos en kompis föräldrar =) tusen tack!

Också då vi skulle fara hem så skulle vi sova på ett ställe som heter Noppikoski. Det såg mysigt och fint ut, och han som ägde det ringde till och med och hörde om vi behövde motorvärmare. Men, då vi kom dit, kallt som tusan i huset! Vi fick sova med kläder på och då vi åt frukost satt vi med ytterkläder på och huttra, arg som ett bi skrev jag ett långt klagobrev och betalade ej fullt pris!

Annars så har vi hälsat på Anders systrar Britta och Emma med familj =) mycket trevligt att få träffa alla, och så himla snälla och gulliga allihopa!Vi har sovit våra nätter i gbg ute på Fotö hos Anders syster Britta. Hon har en dotter som heter Lisa, fint namn ;P och söt som socker!
Eftersom vi dom bor på en Ö får man ta färja till fastlandet.

Jag och Britta hade en shoppingdag som var mycket lyckad :D först in till gbg och Haga, små söta inredningsaffärer och jag hittade lite smått och gott =) var även en klädaffär som heter Villervalla som hade utförsäljning, så lilla pyret fick sig 4 plagg av sin mor ;P
Då vi åkte hem gick vi även in på två affärer på Hönö och där i en butik som heter Hemtrevnad hittade jag lite fina saker =) också senaste numret av Jeanne D Arc Living som jag fick på halva priset ;) vilken tur man har ibland!

Då vi åkte hem från gbg åkte vi inlandsvägen, och vi passerade hur många "antik"ställen som hellst! Jag satt i bilen och bara ojjade mig och hade ångest över att bara åka förbi allt ;) anders tyckte det var bra terapi för mig ;P haha..
Såg även massor med gamla fina gårdar efter vägen!
I östersund stannade vi på en antik/loppis som var 2000 kvadrat stor, och MAMMA MIA sååå mycket möbler och så fiiiiiiina! Jag ville nog ha med mig allt hem ;) haha! Men d var dyra priser =/ så jag fick nöja mig med att "se men inte köpa" ..hehe!

Sen har vi ju hälsat på lite annat folk lite här och var =) det jobbiga var väl hemresan då Anders hade sitt kära släp fullastat, så d gick rätt så tungt i backarna! Men d var första och sista gången d ;P nästa gång vi åker ner är vi 3 i familjen =) wee så mysigt!

Lille pyret i magen sparkar som aldrig förr, nån natt har d varit lite svårt att sova. Smärtan sitter ännu kvar, vissa dagar är det mindre, andra dagar mer. Och jag längtar såååå mycket tills den lilla/lille kommer!

Får väl bjuda på bilder i nästa inlägg på vad jag shoppade ;P

ta hand om er nu ! kram

3 kommentarer:

Vit som snö sa...

Hej Lisa! Skönt att ha er hemma i kylan igen;) Menar skönt att resan gick bra!!! Längtar att se dina köp! O härligt att bebben kickar o tränar i magen!
Kram Cilla

Anette sa...

Roligt att ni är hemma igen. Oskadda! Det blir spännande att se vad du shoppat sen;)
Kram/Anette

Laisen80 sa...

Hej Hej, kul Lisa, du hade rätt vi har exakt samma stil;)
Vilken mysig blogg du har;)
M V H Lisa (Laisen80)