fredag 26 februari 2010

Lite nytt från tradera mm...Hej på er :D
ja äntligen har det börjat bli mildare ute, så ljuvligt! Idag är det bara -11 och "gubben" har hett sig iväg till skogen för att gallra. Själv så håller jag mig inne, har en del att göra. Sen så är vi även bjudna på middag ikväll hos en av grannarna :D d ska verkligen bli trevligt! också melodifestivalen då ;P
Se så vackert vi har d ute ;P

Har ju gjort 2 tradera fynd som jag är så himla nöjd med :D först denna ljuvliga bok som jag varmt kan rekommendera! Så många fina bilder, och inspirationen flödar då man läser den ;)


Sen så var d visst min tur att vinna lite urtavlor också ;) dessa 3 köpte jag, och fick en extra som bonus :D så himla snällt! Så det vart ju 4 st sammanlagt!
Har rotat igenom min garderob och insåg nu då man e på smällen att d behövs nya kläder, framförallt byxor och bh ;P så jag tog tag i saken och beställde lite nytt igår från Cellbes och Ellos. Och då hittade jag denna "karamell" :D super söt kofta och medföljande linne! *meloveit* dock så tog jag faktiskt en som e nougat färgad, då jag e rädd den vita ska bli smutig och förstörd så fort..
Denna super söta cardigan fanns på Ellos :D
Så varför köpa dyra odd molly kläder ? Då d finns så fina till så bra pris på andra ställen ;) sen så är man som jag, mullig så är odd molly nog bara att glömma.

Har eventuellt lite planer inför imorgon som jag verlkligen hoppas blir av ;) och det är loppisrunda med Maria http://pysselmajjan.blogspot.com/
Vi har läst varandras bloggar ett tag , utan att i början inse att vi bara bor nån km ifrån varandra ;P haha, ibland e värden allt liten! Men jag e så himla glad att man får lära känna lite folk i sen egen ålder hära i trakterna :D sen att dom gillar loppisar e ju alltid extra kul :D

Ska ju även flytta hit ett yngre par till grannbyn, från Danmark :D som har häst och hund, så d ska bli toppen kul! D behövs fler yngre hära i byarna! + att d har en söt liten dansksvensk gårdshunds hane som våran Kajsa kan härja loss med ;) hehe!

Tänk, imorgon är d bara 8 veckor kvar tills BF, svar JA! Jag håller på att längta ihjäl mig :D
Imorse låg vi och kände på sparkarna tillsammans, det e myspys :D
Sen så måste jag säga att det värmer så enormt i mitt hjärta då anders säger tilll nån " jag ska bli pappa", man ser riktigt hur stolt han är :D vad jag älskar han! Det är så lugnande och skönt för mig att han e så lugn som han e inför detta!

Nee ni, nu ska jag slänga in lite ved i kaminen och få lite ordn här i huset! Ta hand om er nu och och ha en trevlig helg :D kraaaaaaamps, ni har väl inte missat denna bok ? Den är ej utkommen än, men gå in på adlibris och lägg in en bevakning, så får du mail då den finns att köpa!

5 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Ojj den boken har jag helt missat. Ska genast kika in där.

Koftan från ellos blev jag helkär i. Jag har inte ens öppnat katalogen än. Nu ska jag definitivt det :)

Kram Viveka

Lisa Ögren sa...

Den boken ska jag köpa, tack för tipset:)

Gårdsromantik sa...

Så snygga de där tunikorna var!
Jag har inte kollar efter urtavlor än - måste göra ett bessök på Tradera

Kram Maud

Anette sa...

Men åh vilka bra förslag du visar...och den där boken ska jag genast beställa=D

Kraaaam Nettan

Louise sa...

tack så mycket! :)