måndag 15 mars 2010

Ny bok!Denna bok hittade jag på en blogg och den verkade vara så himla bra osv så den beställde jag hem igår ;D den finns på www.adlibris.se !

Så nu väntar jag med spänning =) beställde ju "loppisboken" förra veckan, så den borde komma nu nån dag ! Jag har även vunnit boken Franske stemninger på tradera =) till ett mycket bra pris ! Har dock betalat boken för längesen, och ingen bok har dykt upp ännu =/ jag ger säljaren denna vecka i allafall så får vi se!

Jag och mamma var ju till Boden i Onsdas på seconhand (www.returide.se), klart jag fyndade ;P hehe! En tesil till samlingen, 2 gamla söta blusar (att ha som dekoration) , vita gardiner och en gammal bok med notblad =) vi svängde även förbi Dollar Store som hade lyktor i fattigmanssilver, 2 för 10 kr! Vilket kap :D

Var till barnmorskan i fredas, hjärtljuden låg på 152 denna gång och allt ser bra ut =) nu på fredag ska vi på UL igen, förhoppningsvis det sista. Och i eftermiddag ska vi på föräldraträff =)

Var på loppis i lördas med Maria (http://pysselmajjan.blogspot.com/) i byske, men nja, d va kanske snarare en floppis =/ hittade en gammal kartbok som dom hade i skolan och 3 små ramar. Var en tant som hade en svart så frän gammal ficklampa..MEN , hon skulle ha 25o kr för den =/ så d fick vara! På loppis SKA d va billigt, därför gör d mig lite smått iditerad då folk ska stå och sälja saker dyrt!
Nåja, efter d for vi på Byske Blommor. Hon har alltid så himla fina saker :D köpte 2 korgar i typ hönsnät , ett fågelbo och en blomma. Fågelboet la jag i en av korgarna, också vaktelägg i boet, vat så fint =) ska fota d nån dag!

Nee nu ska jag börja med lunchen innan vi ska iväg till stan på massa ärenden! Ska köpa en sååå vacker gammal pigtittare av en idag =) och dessutom fyndade jag en super fin gammal kornisch i torsdas som ska fixas till lite. För guld e inte nån färg jag gillar, haha ;P

Tack för alla kommentarer och ta hand om er =)

Ps! BARA 6 veckor kvar till Bf nu! iiiiik vad d går fort :D

4 kommentarer:

Tant Theas Lilla Torp sa...

Hej Lisa! :o)

Fina böcker. Jag vill ha båda! Har sökt efter Franske Stemninger ett ganska långt tag nu. Men den är slutsåld i handeln. Har aldrig tänkt på att söka den på Tradera.

Hoppas du får boken! Surt om man blir lurad.

Självklart fixar du att virka kant runt bilder. Skriv ut på fotopapper eller något annat kraftigare papper. Sedan klipper du hål runt om med en håltång. Finns kanske att köpa på Kontorsteknik i Älvsbyn. Jag har köpt min tång från Panduro.

Sedan är det bara virka. Inte svårt alls. Vill du inte virka så går det också att sy fast en spets runt om. Eller limma.

Ha det så fint!

Kram

Monika

Betongängeln sa...

hoppas du får din bok, brukar handla en hel del på tradera, det har alltid gått bra, peppar,peppar
kram

Vit som snö sa...

Bra med boktips! Franske stemninger har jag o den är underbar! Hoppas den kommer!!!
Nåja, en floppis får man ibland men annars verkar du ha fyndat mycket fint också:)
Kram Cilla

Maria Magnus Albin sa...

Ja herregud FLOPPIS kan man säga, tur att Byske blommor hade öppet. 6 veckor oj vad tiden går, snart har ni erat lilla knyte i famnen.