fredag 27 augusti 2010

Vars tar tiden vägen ?!

Nee just nu känner jag att jag bara inte har tid med bloggen!
Vi har fullt upp hemma med allt vad det innebär med nytt hus =) det målas och sågas ner träd, byggs hönsgård osv.


Också har vi ju våran lilla skatt Edvin också :D han växer så det knakar! Tänk att han är snart 4 månader :D den 9/9 , tiden går så fort. Han är så snäll och go mammas lilla kille. Han sover 8-10 timmar på natten utan att äta, så vi får sova i lugn och ro =)

Är hos mamma och pappa i helgen, mamma fyller år på söndag så då ska vi fira henne. och imorgon ska vi faktiskt åka på Ikea =) hoppas på att hitta mig nå gardiner till vardagsrummet. Behöver även en klocka till köket då våran gått sönder =/ den tickar inte längre!

Förresten, missa inte http://www.arcusfyndmarknad.se/ den 30 okt :D en jätte loppis i Luleå! Den är hur bra som hellst =) jag ska då dit och hoppas på att få med mig två bekanta "loppistokar",hehe.

Har inte blivit så mycket loppisar i sommar, då vi haft fullt upp med flytt och Edvin, men jag e nöjd ändå =) har faktiskt en loppisboda hemma full i saker, så kom gärna och handla =) väldigt mycket shabby chic och gamla saker. Maila mig på Lisa83an@hotmail.com om ni vill komma och kika =)

Ta hand om er ! kram

1 kommentar:

Louise sa...

å vad roligt att höra! :)