lördag 11 juni 2011

Sol & värme..

Ja här uppe i norr har vi det så varmt. Vi har en del dagar haft + 30 i skuggan! Jag är inte nån som tycker det är skönt då det är så här varmt, ja jag lider av det. Jag vill hellst ha runt +18-20, då är det lagom =)
Det blir så jobbigt om nätterna då man ska sova, speciellt för lille Edvin. Sen så har vi fått knott i mängder =/ dom biter varken mig eller Anders,men Edvin =/ dom är som iglar på han!

Tur i allafall att Edvin fick en söt svamp pool av moster Lina i pressent =) den har vi invigt nu då det varit så varmt. Han tyckte det var så roligt att få bada ute..




Här hemma är det grönt och fint överallt och mycket fågelkvitter =) skönt att somna till d på kvällen. I veckan har vi varit på öppna förskolans avslutning. Vi har även hämtat Edvins farmor i Skellefteå på busstationen. Hon är upp från Göteborg och hälsar på en vecka.

Jag har även unnat mig nya shorts, en kylbag ( ett måste då jag och Edvin ska på picknick i sommar ;P ) och lite nya sommarblommor till mina zinkbaljor =)

Så här ser det ut där vi bor på landet !

Björkallen till höger leder in till våran gård



Gäststuga och uthus


Förr helgen då vi var i Luleå så gjorde jag två fynd på myrorna =)
Ett par söta gamla barnskor..

Och två virkade kuddfodral

Dessutom hittade jag 3 st klänningar =) jag som aldrig brukar hitta kläder på seconhand. Men denna gång hade nån lämnat in jätte fina kläder från indiska =) vilken tur för mig.

Imorse gjorde jag en jordgubbs panacotta på LCHF vis. Den ska vi äta som efterrätt ikväll =) har bjudit hit min vän Evelina på grillat idag =) ska bli smarrigt. Hamburgare med hemmagjord potatissallad och sallad.

Och imorgon om vädret tillåter så bär d av på loppis =) wee så kul ! Blir folkparken i Skellefteå, första för i sommar !

Idag blir d att berätta för svärmor att hon ska bli farmor igen =) eftersom Anders bara glömmer bort d ;P e som roligast att berätta sånt ansikte mot ansikte än i tfn då hon likaså är hära nu =)

Ni må ta hand om er, och smält inte bort nu i denna hetta =)

kram

7 kommentarer:

Familjen R sa...

Stackars lHej i värmen!

Gud vilka fina fynd du gjorde på myrorna. Supergulliga skor och kuddfodral.
Stackars liten som blir "pepprad" av knotten, och inga mygg/knott medel får man använda på småbarn heller. Jag har fårgat apoteket här i Sverige. Min svägerska i Frankrike köper massa bra där och jag fick med min en kanongrej hem i somras. Ett armband man har på sig, som avger doft och nåt ämne som gör att insekter håller sig borta. Har tyvärr inte sett sånt i sverige. Funderar starkt på att sälja sådana här för på mig funkar det jättebra. Inte fått ett myggbett sen jag satte på mig den för 3 dagar sedan. Ska ta kort och lägga ut det på min blogg, så får du se. Har dock inte testat det på sonen än(18mån gammal) eftersom det kan vara risk för att han sätter det i munnen. När myggorna blir för jobbiga här i Sälen ska jag iaf testa och se vad han säger om att ha det på sig. Nu har jag terroriserat dig med en alldeles för lång kommentar...=)
Trevlig helg!

Vikeskärs hem och vardag sa...

Men så söt liten på bilderna, det ser skönt ut att bada :)
Jo för hjärtanen med bild tar jag 30kr/st och för dem med etikett tar jag 35kr/st, dem med blompinnen är 30kr.
Ha en fin dag, kram

Nellie sa...

Jag väntar och väntar....och tror att något har klickat eftersom jag inte fått din adress ännu. Vill ju skicka vinsten till dig! Hör av dig till mig så att du snart kan få ett paket i brevlådan.

Lotta sa...

Såå fina kuddfodral! Skorna var också söta.. har du vägarna förbi Skellefteå kan du gärna slå mig en signal och besöka min presentbod!!
070 3735352 Kramar Lotta

Fröken Fräken sa...

Synd att man inte längre får plats i en sådan där uppblåsbar pool! Det hade inte suttit fel denna veca.. fast nu är temperaturen mer "sval".. tyvärr! Gjorde du några fynd på loppisen i Skellefteå då?

Caroline sa...

Tusen tack så kul att få höra :)

Grattis till graviditeten förresten såg inlägget här under.

Elin sa...

Oj vilket mysigt ställe! Och vilka fina loppisfynd du gjort :-)