söndag 10 februari 2013

Färg!

Börjar med lite färgglada kollage :)
Igår hade vi främmande av familjen Fahlgren :) barnen fick jätte fina presenter! Eva hade sytt dom varsin ugglemössa! Det e sånna presenter som är så roliga att få :) personliga! Arvid poserar på sin hopphäst han fick i ettårspresent av Lina (moster) och Chris.


Arvid har börjat stå själv :) så det är nog inte långt bort att han går!


Hittat så fina byxor till Edvin på Myrorna i Skellefteå. Dom är från Polarn & Pyret och var helt nya och oanvända med lapparna kvar :)

Uggletavlan är från Myrorna i Luleå :) ska dock spraya den vit. Och lyktan är köpt på FB av en i Älvsbyn!


Igår då vi skulle få främmande så tänkte jag det kan va kul med nå roligt fika för barnen :)
Så jag smälte choklad och penslade det på mariekex och strödde strössel på. Barnen tyckte dom var jätte goda!


Jag bjöd på grekisk pytt i panna till lunch och sen fikade vi en kladdkaka med jordgubbar och grädde. Allt var mycket gott :) jag som INTE är nån bakmänniska va riktigt nöjd med kladdkakan.

Idag är det söndag och snön yr ner och det blåser ute! Arvid ligger ute och sover gott i vagnen och Edvin ser en film och tar det lungt. Edvin har ju som slutat sova middag i stort sett. Nån gång kan d hända att han verkligen behöver det. Men för det mesta så är han vaken.

Veckan som kommer finns det väl inga direkta planer för, vi tar det som det kommer :) Ta hand om er!

ps. Just d ja, Anders chef ska ju bjuda oss på revy i mars :) det ska bli jätte trevligt! Är ju inte så ofta vi gör nåt tillsammans bara jag och han. Så det ser jag fram emot :)

1 kommentar:

Sanna sa...

Mysig inspirerande blogg du har. <3 Grattis till viktnedgången..känner igen det där med att man liksom inte hinner med "psykiskt"..hajar fortfarande till när jag passerar en spegel trots att det snart är två år sedan min viktop. =)