tisdag 29 september 2009

Tävla !

Nu närmar det sig slutet på tävlingen hos www.migoalice.blogspot.com , tur jag kom ihåg att vara med ;) för wow vilka priser !

Vaknade imorse av att Anders var på väg upp (kl 4!!), och kissnödig som jag var så var d bara att kliva upp och gå på toa, suck! Jag som ville ligga kvar, men d går bara inte! Så gjorde jag han sällskap till frukosten.
Vad som händer idag det vete tusan. Eller ja jag ska göra ett gratulationskort till min syster Kirsi som fyller år på tisdag, också ska jag ut i skogen med hunden och hämta grenar till fåglarna. Men annars vet jag inte vad man skulle fördriva dagen med. Imorgon åker jag i allafall till Älvsbyn och jobbar tors-fre , sen hem igen!

Måste få tipsa om en person på Tradera som kallar sig för suedeco, denna person har så otroligt fina saker =) verkar som d mesta är från frankrike. Mycket vintage, lantligt och shabby så ögonen håller på att trill ur huvvet då man ser alla fina saker ;P

Klicka HÄR för att komma till personens auktioner !

Jag är inte nåt större fan av vintern, men det e för att här uppe i norr är den så låååååång, det känns som att den aldrig tar slut. Men dock måste jag erkänna att jag längtar tills man får dra fram alla julsaker ;P hihi! Det e så himla mysigt att få julpynta hemma! Och har jag rätt så kommer det säkert handlas en del julsaker på Handplockat =) dom kan det dära med att ta hem fina saker!

Nee nu blir det att läsa bloggar ;) ni är ju så flitiga på att uppdatera !
Ta hand om er ! kram

5 kommentarer:

långbergets vita rum sa...

hej lisa!

nja...jag är inte duktig på att uppdatera,känner lite ågren över det ibland,men jag är så Opysslig långa stunder hi..hi...tur att det är så många andra flitiga bloggare som man kan njuta utav!!
förstår att du blev besviken på fågelburen,den hade ju annars varit super fin!!

ha det bra,kram!!

Gårdsromantik sa...

Visst har suedeco mycket fint - har köpa av honom tifigare.

Kram Maud

Anonym sa...

Hej Lisa
Tistel ligger i Norrfjärden men jag kommer att stå inne på Sparbanken i Piteå på tjejkvällen, ska du dit?
Då kanske vi ses :)

Kram Pernilla

Hemma på Landet sa...

Klockan finns här...

alvashus.se
wildahem.se
bloominghome.se
meandmyhome.se

Kram

Katta sa...

Ja de där julsakerna är alltid roligt att plocka fram då det är dax och alltid lite tråkigt att plocka bort vissa av dem med. Har sett suedecos auktioner och de är fina. Kram Katta