torsdag 16 juli 2009

Loppeliloppis fyndat =) + sålt saker mm!

Jag kan börja med att säga att i lördags så var min kära storasyster Kirsi och hälsade på en hel dag =) mycket kul! Vi ses ju inte så ofta nu då man bor en bit ifrån varandra.
Vi drällde runt lite här och var =) Nordanå cafe och lanthandel, vääääärldens mysigaste cafe då det gäller Skellefteå. Vi köpte oss varsitt ägg från Madame Stoltz. Sen så var vi på nån loppis, och även på Stackgrönnan och cafe kajutan och åt deras kända räkmackor =) dom va grymt goda! Men så mycket räkor som d va så vart d räkor med macka istället *haha*

Sen i tisdas så fick jag ett sms av min käresta " vi ska nog åka båt i Fällfors ikväll" !
Och d gjorde vi =) några som Anders grävt åt hade en sån fin båt med bord och bänkar på, så dom bjöd oss på mat och vi fick åka båt 1,2 mil uppåt på Byske älven =) d var så roligt och mysigt! Uppskattat i massor =)

Annars har det väl vart en del jobbande + pysslande här hemma. Igår var d ju loppisen i Stavaträsk. Jag hade bilen full i saker ;P som tur var så var jag först på plats och fick en bra plats att stå på + att jag fick låna 2 bord =) Sålde en hel del gjorde jag också! Dock känns d som att jag fick släpa hem mycket igen, så jag skulle behöva stå en gång till nånstans och sälja. Nåja jag får se vart d blir.
Men i allfall så samlar jag ju på gamla tesilar. Också kommer min vän Jeanette och säger " Lisa det är några här borta dom har ett helt skåp med gamla tesilar", jag tog börsen och skyndade mig dit, jissssses d var ju rena himmelriket! Han hade väl uppmot 40-50 st! Jag vart helt lyrisk *haha* Så jag köpt mig nog ca 13 st för en fjuttig summa ;) såååå NÖJD!
Hittade även en jätte vacker gammal metallram och en så vacker skål som jag köpte av en dam som hade bordet brevid mig =) + ett gammalt smyckeskrin i läder som en tant sålde.
Så nöjd med mina inköp var jag i masssssssor !
Bilden ska bytas ut och ramen ska spraymålas vit ;)

Har gjort om lite i mina fönster här hemma. Köpt hem lite vita pelargoner =) älskar sånna blommor!

Övervåningen
Köket
hallen på övervåningen
Ett nytt loppisfynd, ett gammalt reseur.
Min "samling" med gamal böcker
Mitt ägg som jag hittade på Nordanå
Mitt 1 kr's fat med spetsar och annat på =)
Dessa gamla skridskor är ju hur fränna som hellst ;)
Min bok från 1884, texten är så otroligt vacker!

Är min enda lediga dag för veckan, så jag ska bara ta d luuuungt idag och njuta av min ledighet =) Ta hand om er !

kram Lisa

1 kommentar:

långbergets vita rum sa...

hejsan!! så mycket fint du visar!!skridskorna var SÅ fina,VILL också ha!! =)
jag var på en loppis i kisträsk,men det fanns inget för mig där,jag kanske kom dit försent.

hoppas du har det bra,kram!!