tisdag 26 januari 2010

Fyndardag med mamma =)

Är ju hos mor och far för tillfället eftersom jag jobbar! Jag och mamma har hunnit med en tur till både Piteå och Luleå, men d har varit korta visiter då man inte har så mycket ork ;P fyndat har jag gjort i båda städer, och även på röda korset och återbruket i Älvsbyn.

Har väl inte fått med allt på kort, men i Älvsbyn på korset hittade jag 3 st blomsterlådor i rotting för 15 kr =) så dära fint slitna + en gammal ljusstake och ett lakan med spets som mamma ska sy ett påslakan av till pyret =) Sen på bruket hittade jag en gammmmal julkrubba! Inte för att jag e religiös eller så,men den var i sånt fint skick och alla orginalfigurer var med osv =) vem kan motstå d? Så här kommer en hel del kort på mina fynd...

Växtriket hade dessa på halva priset, vilken tur jag hade för jag har velat ha ett sånt ;)
Självklart ska mammas lilla hjärta få sig en söt nalle att sova med sen =)

Min mamma hon kan! Hon har sytt ett sånt sött och fint påslakan till pyret! Vitt med spets på!


Rottingbollar med belysning i :D så fina att ha i större ljuslyktor, såldes ut på Dollar Store i Luleå, d var 70% på kvarvarande julsaker ;) den ligger i plast, därav den konstiga bilden.

En fin vit sjal med lite guldtrådar i, korset i piteå



Dessa vita sjalar med spets finns på Kappahl som vårnyhet, jätte fina :D


Halva reapriset på Indiska, köpte mig 16 nya tsk! Mönstret var så himla fint =)

Min kusin i Finland har hajjat det dära med att jag gillar vitt och skickade med denna med mamma då dom var dära nu sist ;) de är så FIN!
kappahl hade halva reapriset och detta är söta tofflor med spets på, från vintage serien. Jag köpte nog 3 par ;)
Denna tunika var ett "klipp" =) 50 kr! Tunikor och Tights är väl det jag använder mest just nu =) mycket bekvämt!

vacker vas i fattigmanssilver från Blomsterlandet! Ska köpa hem vita tulpaner och ha i den =)
På bruket i Älvsbyn hittade jag denna söta väska ;P jag har en sån, fast den är helsvart. Så då måste ju lilla pyret ha en egen sen då vi ska och flänga runt i sommar ;P hehe..den är fylld till höjden och bredden med kläder som pyret fått av mamma...dom hade 50% på klädbanken, så vi fyndade en hel del kan jag säga!



Köpte denna på dollar (70%) en till mig och en till mamma =)




Örhängen ffrån vintage stories på rea, älskar örhängen som har det dära gamla stuket!




Så hittade jag även dessa på Glitter


Pyret fick en badbalja av mormor då hon varit på ikea,sen har den fyllts på med diverse saker vi hittat under veckan ;P blöjor, handduk,påslakan mm! Dock är jag inte nån som springer och köper allt nytt då jag tycker det e vansinne!

Denna söta burk hittade jag på COOP i Luleå, ska ha pyrets sockar i den =)
Imorgon åker jag hem till min käresta =) som jag saknar massor! Detta kommer bli en toppen helg dessutom =) På fredag ska vi till Byske till barmorskan, sen åker vi vidare till Skellefteå där vi ska på Ultraljud igen =) ser fram emot d! Efter d ska vi och kolla på bilar då Anders bil e för liten för 3 personer ;) också på diverse ärenden! Vi ska till ursviken och hämta en gammal sekretär som jag fått av en kvinna via Facebook =) ska även förbi i Frostkåge och hämta nån babysak dära =)
Sen på lördag så ska vi på den årliga revyn i stan! Det är Gräv och Schakt som bjuder varje år =) och förra året skratta vi så jag trodde jag skulle storkna ;P det är verkligen jätte roligt!
För att inte tala om att vi ska dona på i huset. Vi ska göra plats för spjälsäng och skötbord i sovrummet osv. Jag vill börja göra allt klart nu så det är gjort om d skulle dyka upp nåt!
Lilla pyret är lika aktiv som vanligt och det e så mysigt =) i måndas var det månad sex, och idag vecka 27+3 , gissa om man längtar! Detta är ett mycket kvällsaktivt barn. På eftermiddan då man sätter sig ner och tar d lungt så skulle man nästan ibland kunna tro att den lilla hoppar groda, haha!
Sen så är d så att jag har extrem loppisabstinens ;P ! Vill att d ska vara vår och sommar så man får drälla runt i folkparken och fynda ;) det är så himla roooooligt! kanske blir loppis i Umeå i slutet på feb med en kär vän =) jag HOPPAS!
Idag är det klass 2 storm varning här i norr och västerbotten! Det har blåst uta bara den inatt! och då jag klev upp kl 5 (japp jag har börjat vakna 5 på mornarna och är pigg så jag kliver upp då) så vräkte det ner snö,men d verkar ha lugnat ner sig nu.
Nee nu ska jag ta och äta frukost! Ha en bra dag och ta hand om er =) kram kram

















12 kommentarer:

Anette sa...

Halloj!!
men har du varit och fyndat igen?!! Oj vad du fyndar fina saker...jag har aldrig varit på bruket i Älvsbyn fast jag är från de trakterna. (Min mamma o pappa bor i en by utanför- Vidsel)
Här blåser det massor!! Det är bara att hålla sig inne och pyssla..
Kram Anette

Lisa Ögren sa...

Vad mycke fina saker du fått och hittat, såg att du hunnit få den där sekrätären i Ursviken.. lite avunds:)
Vad mysigt att du fotar alla fynd, jag har knappast tid me de, men ska försöka...

Vintage House sa...

tack för din kommentar tyvärr är det Anderstorp som ligger i småland så det var lite längre ifrån.. härliga fynd

Stina sa...

Oj, så mycket fint och gulligt.
Ja, den där kannan köpte jag för längesedan i butiken skapaochinreda.se

Kram Stina

Lina Lundgren sa...

Haha! Lycka till med att pappsen ska lära sig att läsa min blogg! ;D

Maria Albin Leo sa...

Oj vilka fina fynd =) Längtar själv till sommaren och alla loppisar, man kan ju inte motstå dem...
Jag vaknade åxå vid 5 på morgonen och var oförskämt pigg när jag var gravid, men det var då det =) Ha en bra dag...

Västbacken sa...

Hej!

Hittade hit via en annan blogg. Vad du har fyndat mycket fint. Nu ska jag titta runt lite hos dig.

Lotta

Cc sa...

Gisses vad du har fyndat. Här finns ingentin att handla. även på min loppis (brödet och fiskarna) så finns det inget, suck. Ner över är alla loppisar öpna men här är det dåligt. Kram

Inspiration i vitt sa...

Ojojoj vad saker du hittat. Bra fynd och visst är det skoj att handla då det är så billigt. Påslakanet var såå gulligt.
Kram på dig/Ingela.

På landet vid havet sa...

Hej!
Va kul att hitta andra ske-å bor på nätet! Måste säga att du är bra på att fynda! =)
Kram Mia

På landet vid havet sa...

Hej igen. Va kul att du tycker om luciakronan. Det går utmärkt att beställa en. Jag väntar på material som är restade, de skulle komma i februari, så snart har jag färdiga luciakronor. Jag tar 350kr för en. Vi kan höras vidare.

i Emmas vita hem sa...

Hej hej :) Vilka underbara saker du har fyndat, gillar verkligen den gamla barnstolen, den är så fin! Här blir det inte så mkt loppis på ett tag, då bröllopsplaneringen tar all tid ;) Många varma kramar Emma