torsdag 11 februari 2010

Award, blocket och tradera !

Har lagt ut saker på blocket om nån är intresserad..

http://www.blocket.se/vasterbotten/Gamla_saker___shabby_chic___lantligt_25875648.htm?ca=2&w=1

Och tradera..

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1548503&listtype=0

Sen så har jag fått en Award av maria med den fina bloggen
http://pysselmajjan.blogspot.com/

Den tackar jag så hemskt mycket för :D e nog den första ! Och inte nog med det, då har jag fått en utmaning av http://nettanslantliga.blogspot.com/ också ;) jag ska berätta sju sanningar om mig själv..iik! ;P haha..

1. Jag älskar att gå på loppis och antikställen ;P

2. När jag var liten snattade jag en tvål i form av en anka åt min lillasyster, för jag tyckte d var orättvist att bara jag skulle få en ;P

3. Jag älskar att experimentera i köket och laga mat!

4. Jag älskar att måla saker vitt ;P

5. Tycker om att träffa nya människor och skapa nya kontakter =)

6. Jag har världens lägtan efter mitt barn i magen!!

7. Jag ÄLSKAR att läsa inreningsbloggar i den lantliga/shabby/franska osv stilen

Nåja, kanske inte var d bästa! Men d får duga ;)

Fick en kommentar här om dagen som gjorde mig glad =) var en bloggare i trakterna www.pysselinorr.blogspot.com som tyckte att jag och hon skulle ta en shoppingtur nån dag till luleå/boden! Skojj säger jag bara :D man blir så glad då folk tar kontakt med en :D jag känner ju inte så många i dessa trakter. Och framför allt inte folk i min egen ålder.

Därför var det även jätte trevligt med föräldraträff som vi var på i måndas =) i våran grupp var vi ca 10 par, dvs 2o pers. Tyvärr var d lite stelt och folk var blyga =/ men jag och Anders kakklade på med dom som satt brevid oss, då Anders kände igen dom och dom bor inte sååå långt från oss!
Annars går d bra med bäbben i magen =) spark och duns och Anders har fått känna på sparkar =) e så mysigt att ligga i sängen och kramas och att båda får känna då lill bäbben sätter igång i magen =) Jag LÄÄÄÄÄNGTAR! Kan d inte bli April NU? hehe ;P
Dock har jag börjat få rätt så ont i magen =/ "gravid ont", så vi får se om jag pallar med att jobba tills den 24/2. Åker hem imorgon och jobbar!

Sen e jag sååååå glad! Vet ni varför ? Jo för att jag, Lisa har vunnit "veckans bud" på reprisen i öjebyn :D och vad bestod d av ? JOOOOO en hel hög med antika gamla vackra böcker :D
vilken glädje då han ringde och sa att jag vunnit! Var väl bara jag som tyckte att sånt gammalt var fint ;P haha! Så d ska hämtas imorgon och jag sla bara njuuuuta =) några kanske kommer till försäljning ;) så håll ögonen öppna!

Idag hämtade jag ut ett paket från Ginza.se innehållandes 10 filmer. Man måste ju ha nåt att se nu innan bäbben kommer ;) det var i stort sett bara komedier, också en fiskefilm åt Anders!

Nee nu ska jag förbereda middan! Fläskfilegryta med kokt broccoli =) Jummy!

ta hand om er =) kram !

11 kommentarer:

Anette sa...

Hihi! Kul att du antog utmaningen! Det var ju faktiskt ganska kul att göra...det blir liksom lite personligare då att få veta saker som man kanske inte skulle skriva annars. Vad spännande med bebben i magen! Hoppas att du får må bra resten av tiden. Det är så mysigt att få gosa när den kommer fram. Mina bebisar har hunnit bli 11 0cg 15 år!!! Inte vidare gosiga längre;))
Nä, nu måste jag kika på dina tradera och blocket annonser! Har skickat iväg några tradera försäljningar idag.
Kraaaam Nettan

helena sa...

hej!kul att du fått award=) så fina saker du hade på blocket, vart så sugen på dockvagnen, den var ju helt underbar...men de e ju detta med plats också=)hadé

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen, så trevligt med en liten shopping tur med en ny vän.Tänk vad bloggvärlden erbjuder.Ha en underbar helg.
Kram Theres

oumberligating sa...

Vad gäller egentligen för "oskrivna regler" när man bloggar! Självklart så måste man visa respekt och uppföra sig ordentligt när man skriver i någons kommentarsfält som jag gör nu!
Men och det är ett stort men, får man göra som jag gör nu? Att skriva en rad och bara ställa två enkla frågor? Hur mycket Disco är du? Och minns någon Falco? Ja, jag vet inte om man skulle kunna betrakta det som oetiskt eller kanske det verkar konstig? Ja, det var många frågor på en gång, har jag själv några svar? Ja, kanske några! Just nu är det sådan stiltje på min blogg så jag undrar om alla tittar på TV istället för att använda detta underbara medie! Ja, vem är jag då som skriver dessa rader, är faktiskt inte riktigt säker men jag går under tilltalsnamnet Peter Olofsson och har en blogg som heter Oumberliga Bloggen, eller rättare sagt Oumberligating fast just nu ikväll klockan 23 när dessa rader skrivs så är det Nostalgi 80-tals Disco hos mig!
Verkar det konstigt eller oroande? Det får du avgöra själv! Oumberlige Peter var inne här och läste lite och tittade sig omkring och gillade det han "såg"! Kanske har den här människan något att tillföra min blogg eller jag något att tillföra denna blogg, hmmm....det vet man som sagt inte förrän man provat!
Snart nytt dygn så jag passar på att önska en trevlig helg!
Mvh ifrån Oumberlige Peter!

Lisa Ögren sa...

Hi, ja det beror på om du skulle orka med maggen:)
Vi får åtminstone ta Piteå till sommaren på badhusparken, då kan bebben hänga i bärsele:)
Alltid kul med ''loppisfolk''

Interiörboden sa...

Hej!!

Vilken fin fin blogg jag hittade nu.... :)
Jätte kul utmaning och att läsa lite om dig :)

Ha nu en jätte bra helg och en extra KRAM till dig på Alla hjärtans dag!!
Kram från Sandra/Interiörboden

Katta sa...

Grattis till den fina awarden! Förstår verkligen att du längtar efter barnet i din mage. Sen när barnet kommer lär du få en massa nya vänner med barn i samma ålder vilket också är en av de roliga sakerna med barn. När jag väntade mitt första trodde jag att jag skulle bli väldigt ensam eftersom jag inte kände någon annan som var gravid men från dag ett fick jag många underbara mammalediga vänner som är mina vänner än i dag tio år senare och de blir fler allteftersom barnen växer. Ha en fin allahjärtans dag i morgon, kram Katta

hagagården sa...

Hej
Dom vackra hjärtformade ljusen har jag köpt på en lokal billighets affär här i gävle som heter ove janssons,men det finns kanske på andra ställen också.
Kram o ha en underbart fin dag.
ninni

Evelina sa...

Jo de var ett toppen erbjudande, bara att passa på då :) Den är ju såå fin!

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Grattis till awarden, väl förtjänt! Och rolig utmaning att läsa!
Ohhh jag förstår hur du längtar efter bäbben! I slutet av graviditet så kändes varje dag som en vecka =)

Ha en underbar ♥Alla hjärtans dag♥

Kram Anita

Lilla hjärtat sa...

Oj vad mycket fynd du visar i ditt tidigare inlägg, såå mycket fint!!!
Butiken som jag skrev om ligger i Eskilstuna!
Ha en bra och mysig alla hjärtans-dag
Kram A-K