måndag 15 februari 2010

Jobbat klart nu..

Hej på er alla!

Då har man jobbat klart sitt då innan lilla bäbben kommer =) har inte mått nå bra i helgen så jag ringde barnmorskan idag för rådgivning och hon tyckte jag skulle sjukskriva mig och ta d lungt, så det e precis vad jag gjort! Hade en vecka kvar, men kändes för jobbigt. Så nu blir d bara ta d lungt och d känns skönt =) och är i vecka 30 nu, bara 10 kvar!

På fredag ska vi till barnmorskan också till stan på Ultraljud =) så då får jag se min lille bäbbe igen! Det e så himla mysigt!


Det som känns trist är dessa underbara dagar som idag. -2 grader och soligt och härligt! Man vill bara ut och promendera med hunden osv, men nee d går bara inte =/ jag får väl bänka mig ute på gården i en skön stol eller nå med en bok och bara lapa i mig alla dvitaminer från solen ;)


Idag kollade mamma in mina nya fynd och såg nå bjällror jag köpt och jag sa att jag älskar gamla bjällror, då tar det ett tag så kommer hon och visar denna :







Sååå fin i mina ögon! Och jag råååkar säga att den skulle hänga fint hemma hos Lisa ;P hehe! Ja du kan få den om du vill, säger min snälla mor då =) Ååå tack mamma! Så den ska hängas upp nånstans i hemmet, tyckte den var så söt =)


Sen så kommer hon med ett litet album och säger, vill du ha detta ? Öppnar det och i det är det små söta "studio bilder" på mig då jag var liten =) ja då kunde man allt d dära med att possera ;P haha ! Så dom ska jag ta med mig hem och rama in och hänga upp på väggen =)

















kan ni gissa vem detta är då? Söt liten grabb va ;) ? Joo det e min pappa då han var liten =) hur söt får man vara ? =)



I fredas så åkte jag till reprisen i öjebyn och hämtade ut veckans bud som jag vann dära =) massa gamla biblar, helt underbara! En del va i skick att jag ska behålla dom som dom är och ställa dom i nån fin hylla. Men en del var så trasiga, så då valade jag att använda sidorna som pyssel material. Kommer sälja ark också om nån är intresserad så maila mig på Lisa83an@hotmail.com




Då jag åker hemifrån och upp till Älvsbyn så burkar jag ofta passerad röda korset i Piteå. Sist jag var dära så hittade jag denna bedårande skål =) tror jag ska ha den på köksbordet och fylla den med lite nötter eller nåt annat.




också hittade jag dessa bjällror =)


Idag tar jag d bara lungt och spenderar min dag hemma hos mamma och pappa med dessa två söta töser =) då mamma och pappa jobbar. Lilla chihuahuan Ulla (systers hund)..



Och mammas lilla söta Alma =)


Imorgon åker jag hem till min käresta viket gjorde han mycket glad =) på vägen hem funderar jag på att passera lillpite och http://www.bohagen.nu/ som är ett ställe där dom säljer mycket fina saker =)


Ni har väl inte missat tävligen hos Maud va `?


Vilka priser ! Fågelburen är nåt jag verkligen skulle vilja ha ;)



Sen så hoppas jag att ni alla hade en bra allahjärtans dag =) själv så jobbade jag hela helgen , men vi såg till att kalasa till d på jobbet och jag gjorde en god middag ;) prövade fota en av mammas rosor i närbild =)

Sen så håller jag på att längta ihjäääääääääääääääääääääääl mig tills på söndag! Då smäller d ;P
Jag och jeanette åker till Umeå på den stora Nolia loppisen =) 6 dagar kvar nu vännen ;) Jeanette är snäll och ställer upp och kör då jag tror att d kan bli lite jobbigt för mig att köra så pass långt.
Nee nu ska jag göra mig en kopp te och släppa ut småvovvarna!
Ta hand om er =) och tack för era snälla kommentarer! Det värmer i hjärtat =)














8 kommentarer:

Maria Albin Leo sa...

Vilka fina kort på dig som liten och din far förstås. Är ju roligt att jämföra sen när bebbe kommer åxå =)

Åh guuu va kul ska du till Umeå på loppisen!! Hoppas du fyndar, men det tror jag nog att du gör. Hoppas du får en kanondag i Umeå.

Marie sa...

Hej! Skönt att få rå om sig sista tiden, vila och hämta kraft! Går ni på typ privatklinik som får flera ultraljud? Jag minns att om man själv fick bestämma hade man gått en gång i veckan;) Slöt om er!

Anette sa...

Hallå!
vad skönt att du har jobbat färdigt...det är rätt tungt den sista tiden så försök att vila! (och spring på loppis;))
Fina saker du visar här också...du har känsla för fynd du!

Kraaaam Nettan

Viveka i Bläckhornet sa...

Härligt att du får vila nu tills bayn kommer.
Ta en skön stol med lite filtar och njut i solen om den kikar fram. :)
Hur går det med foglossningen förresten?

Finfina fynd igen! Hur gick det på loppisen? Jag har inte kunnat sluta tänk på ditt akvarium du säljer. Har egentligen köpstopp nu för mannen. Bilen vår har pajat :( Är det kvar?


Kram Viveka

annashusidingtuna sa...

Hej!
Fick själv en liten för 3dje gången i november så jag minns väldigt väl hur viktigt det är att ta hand om sig så här i slutet innan bebisen kommer, det verkliga kraftprovet kommer ju sedan när bebisen är född och man ska orka med allt. Så samla all styrka och kraft nu innan så orkar du bättre sedan!!
Kram Anna

Märta sa...

Hoppas att du känner att du får vila nu innan det nya lilla livet kommer! Ta till vara alla stunder du kan att njuta och vila av de sista veckorna. Fina bilder du visar på dig och din far. Alltid så fint med dessa små-barnskort.
Ha det så gott!
Märta

Marie sa...

Aha då är jag med;) Jag förstår att ni älskar att få gå på flera ändå, det är ju så magiskt att få se sitt BARN sprattlandes där inne i magen:)

Lisa Ögren sa...

Vad snäll mamma du har:) Skönt att du jobbat klart, passa på vila, pyssla om dig själv så mycket som möjligt:)