tisdag 2 februari 2010

Snö ,snö,snö!

vad har hänt sen sist då? Ja i fredas så var vi först till barnmorskan och kollade alla värden, och som vanligt så var dom bra =) vilket är så skönt! Också låg bäbbens hjärtljud på 144 denna gång. Först 130,sen 150 och nu 144. har ju gått sex månader nu, vecka 28+2 idag..





Efter det så bar det av till Skellefteå för att göra Ultraljud och bäbben växer som den ska och kommer väga ungefär 4 kilo då den föds =) ska dit igen i slutet på månaden! Var så kul att få se det lilla livet i magen igen :D den låg med huvudet ner och fötterna upp och sparkade uta bara den hela förmiddan.





Var in på ett nytt seconhand ställe i skellefteå, "allmosan" öppet fredag 12-16 och lördagar 10-14 (har jag mig för). Där hade dom mycket saker! Jag köpte ett gammalt örngott för 10 kr, vittspjälnängsskydd 15 kr och en gammal bok med mönster i för 20 kr. Dock så vart det ett dyrt besök då Anders upptäckte efter det att det satt en pböter på bilrutan =/ attans! 350 kr, men han sa it nå och betalade den snällt själv ;)





Efter alla ärenden i stan så for vi och hämtade en gammal sekretär som en i Ursviken gav bort :D

Visst är den fin ? Den står ute i ladan så länge, tills jag vet vars jag ska ha den , också ska den nog målas också ;) efter d åkte vi vidare till frostkåge för att besöka Lisa som har bloggen http://www.pysselinorr.blogspot.com/ av henne fick vi lite babysaker =) också fick vi se deras jätte fina mysiga hem :D Lisa hade det så fint, men så gillar hon samma stil som jag ;)

Lördag, och det e loppis i Byske. Jag kände världens loppisabstinens ;P haha, och for självklart en sväng dit! Köpte 2 gamla böcker, 1 kockums hink med lock, en kikare i fint läderfodral, en kanna med rosor på och ett fat i samma serie. Sen var det bara hem och duscha och äta lunch, för sen bar det av till Skellefteå på Sunnanå och se årets revy. Gräv och Schakt bjöd sina medlemmar på "Henrys nöjesfält", och herregud vad jag och Anders skrattade! Det var verkligen superkul!

Annars så har vi tagit det rätt lungt i helgen. Sett nån film, "Hancock och Brokeback Mountain". Hancock må va en Thriller, men den e så rolig =) Igår var vi till grannbyn och hämtade ett sååå fint gammalt hörnskåp ;D några bekanta ska flytta så jag fick ta d! Tack :D ska hämta nå gamla fönster sen ocskå som jag skulle få.

Sen så måste jag säga att jag e så LESS på all snö som kommer nu =/ nu räcker det väl ändå! Det bara vräääker ner! urs!

Passerade Piteå idag då jag åkte hem. In på röda korset och fyndade en gammal ram och ett virkat överkast till spjälsängen =) har ställt in den i sovrummet i helgen och gjort klart för lillbäbben ;P myspys! Sen for jag på Reprisen i Öjebyn, där hittade jag ett gammalt tråg för bara 20 kr =) en sockertång,notbok och 2 silverbrickor varav mamma ska få en.

Nu är jag hos mamma och pappa och ska jobba 3 dagar, sen åker jag hem och är ledig en heeeel vecka :D inte mycket jobb nu, fick ju havandeskapspenning från den 24/2 :D

Ni må ta hand om er mina nära och kära ! kram på er alla !

ps ! Imorgon ska jag på fyndartur :D ska till destination " hemligt" till en kvinna som ska sälja ut massa gamla saker ;D WOHO! Det ska bli så kul och spännande! *LÄNGTAR*

8 kommentarer:

Vit som snö sa...

Näe nu blir jag avis Lisa;)
Nej då, fynda av bara den nu!!!
Och vilket fynd i Ursviken, du har tur du!!! Längtar att se fynden från damen!
Kram Cilla

Anette sa...

Hallå min vän!
Oj vad du fyndar hela tiden=) Tack för tipset om hörnskåpet...får se om det är "läge" att titta på det. Jag såg på FB att du känner Fredrik och Sandra (Ä-byn) Fredde är faktiskt mitt syskonbarn=D
Du frågade vad mina föräldrar hette och jag vill inte direkt nämna deras namn så här men de heter i alla fall Lindgren i efternamn. (M o Å)De är ganska gamla 81 och 85 men mår bra efter sin ålder!

Kraaaam Nettan

Anonym sa...

oj så fina fynd du gör=) 82 dar kvar de e ju helt vansinnigt vad tiden går fort?haklängderna måste du spana in ja=) sååå underbart fina och mjuka...50% hade jag på dom också så det var ju inte helt fel=)...kolla in deras inredning också...finns mycket i deras" home" kollektion hadé bra/helena

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej Lisa,
vad du fyndar och står i på loppisar å annat! Stegen var en superfynd och jag har letat, så en önskan gick i uppfyllelse. Det är bra att ha med sig sambon, extra ögon att se med :)
Men vilken sötis, har du kollat könet eller är du en sån som väntar tills det är dags? Åå jag skulle inte orka, är för nyfiken och vill veta nu!! Hihi Så spännande med ett litet och jag är så glad för din skull!

Ta hand om dig och vila lite oxå bland alla saker som du gör!
Många kramisar Elin.

Västbacken sa...

Allmosan i Skellefteå. Dit måste jag åka när vi far till stugan i Lövånger nästa gång.

ha det bra

Lotta

Zara sa...

Hej Lisa!=) Jag har totalt missat att ni ska ha barn, läste din blogg då och då förut men det har inte blivit på sistone då man följer så många. Kikade in på den nu och ville bara säga ett stort grattis!!=) Och fin blogg du har=) Hoppas allt går bra!=)

Lisa Ö sa...

Oj, det är så komiskt att vi är så lika, när jag läser det du skrivit med alla fynd och loppisar.... som om jag skulle skrivit det själv:)
Jag var in på rondellen idag och fyndade en gammal flaska.

Pelin sa...

Nej! Måla inte!! Den var ju jättefin!!