måndag 6 september 2010

Mitt nya jag !

Japp, jag har klippt av mig det långa håret :D och jag älskar mitt nya korta hår !

Jag har börjat mitt nya liv! Inget mera godis, fika, dricka mm...så jag tyckte ett frisör besök med en drastisk förändring kunde bli en bra början till mitt nya liv ;P
Kör strikt LCHF , för nu ska kilona bort :D jag e less på att bära på dom! Jag vill kunna orkar göra allt med min son, det e jag skyldig han och mig själv..
Det e ingen livskvalite att gå och bära på alla onödiga kilon som jag gör! HUVVA!

Lillbus fick sig en hoppgunga igår =) han gillar den verkligen! så kul =) han blir ju 4 månader på torsdag, vad d går fort! Han gillar gröt och andra pureer =) ja vi har tjuvstartat lite,men d har gått finemang och han e så bra i magen!
Känns kul att han får annat gott än bara denna ersättning =)


Annars e d som vanligt hära, donar på i huset då man får lite tid över. Allt e inte klart än, d ska upp gardiner som min mamma sytt =) hyllor mm..
Så bilder får ni vänta med helt enkelt.

Har som måtto också att gå en promenad varje dag =) i söndas slog jag på stort och gick EN MIL med edvin! D va jobbigt,men skönt efteråt =) då var man nöjd med sig själv vill jag lova!
Idag är d en vacker höstdag,så ut ska vi allt !

Min loppisboda e öppen än för dom som vill handla, massor med shabby chic och gamla saker =)

Ta hand om er!

5 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej Lisa!

Vilken härlig inställning du har :)
Jag vill också tappa några kilon men har inte så bra karaktär. Usch så svag jag blir när hungern sätter till. Har du några bra tips? för mig för det inte vara krångligt.

Lycka till!

Kramar Viveka

Pernilla sa...

Så fin du blev! förstår att du blev nöjd :) när jag fick mitt andra barn klippte jag mig också kort,hade aldrig haft det förut. Det kommer nog gå jätte bra att gå ner i vikt, du verkar så beslutsam! Han är så söt lillen! =)

ha en bra dag,kram!

På landet vid havet sa...

Hej!

Fin du blev med kort! Är själv lite sugen på att klippa mig, men inte riktigt vågat ännu. ;)

Lycka till med promenixerna och vikten. Sätt upp små del mål, och unna dig något fint när du fixat dem, det är mitt tips!

Vill bara tillägga att lillbus är sååååå söt! =)

Ha en bra kväll!
Kram Mia

Anette sa...

Kul med förändring! Hoppas att det går bra för dig med dieten också=) Håller sjäv på att försöka gå ner. (kör vv för det passar mig) Motionerar också mycket...går en prommis varje dag ca 6 km. Börjar att kännas på kläderna mer än på vågen=O
Lycka till!!
Kram/Nettan

Lemon sa...

Hejsan snygging!!
Vad fint det blev!!
Det är alltid kul med förändring och vad du är duktig med dina promenader. Go girl =)

Ha det bäst och ser fram emot bilder på hur ni fått det i huset.
Isabel