måndag 13 december 2010

Tack mamma...

Vart en bra helg =) i lördas hade vi fikafrämmande av Robert, Isabell och Felicia! D va jätte trevligt =)
Sen på söndan så kom min mamma och pappa hit och hälsade på =) Edvin vart rätt så gullad med, haha!
Pappa hade sagt i bilen " om vi hälsar på Edvin nu så är det ju bara ca 1,5 vecka tills vi får se han igen", haha. Mamma och pappa e verkligen stormförtjusta i han =) Ja vi ska självklart dit och fira jul hos dom! Våran första jul med Edvin, så mysigt =)

Anders va snäll och hjälpte mig skruva upp lite saker på väggarna här om dan. Som t.ex. denna vita hylla som hänger på väggen. Hittade en i Piteå på Återbruket, så med lite vit färg vart den jätte fin och passade perfekt ovanför mitt gamla skåp=)


Dukade upp ett rejält fikabord då vi fick främmande =) ser ni ljusstaken i fönsrtret? Den finns på Cellbes till ett bra pris.

Min mamma har ett hjärta av guld =) då dom kom hit igår så hade hon sytt två kuddfordal med spets på åt mina stora soffkuddar. Dom var jätte fina!

Inte nog med det, så fick jag denna otroligt vackra skål i fattigmanssilver =) den finns på Handplockat i Älvsbyn. Har velat ha en,men dom tog slut så fort. Men nu har jag en alldeles egen =)

Varje jul brukar vi få en fin julblomma =) detta är årets! Den är så himla fin! Mamma e så duktig på att göra blomster arrangemang! Tack Tack gulliga du =)

Nee nu ska jag lägga mig och vila i soffan, har åkt på en släng av magsjuka =/ så natten har spenderats på toan och i soffan. Nu håller jag dock tummarna stenhårt att Edvin INTE ska bli smittad!

Ta hand om er...

3 kommentarer:

Vit som snö sa...

Usch då, hoppas du kryar på dej fort!
Men fina bilder har du till oss:)
Så söt skålen är! O julmysigt hos dej också!
Ha det gott! Kram Cilla

Anette sa...

Mysiga saker du visar! Men fy för magsjuka!!Krya på dig vännen...
Kraaaam/Nettan

M a d a m e M o r e l l sa...

Tack för besök och kommentar du loppistokiga!
Jessika