fredag 31 december 2010

Jul och nyår !

Kan inte annat än att säga att detta har varit ett toppen år =)

Den 8 maj åkte vi in på BB med stor spänning. Och dagen efter förlöstes världens underbaraste son med kejsarsnitt. Våran lille Edvin kom till värden den 9 maj. Vilken Lycka!
Vi vart föräldrar.

I augusti fick vi äntligen flytta in till vårt efterlängtade hus =) denna fina gård, ännu mera lycka. Vi målade golv och väggar, slet och dona. Fick hjälp av underbara nära och kära med flytten, så allt tog bara en dag=) Vi trivs verkligen i vårat lilla fina hus!

I år har vi ju firat våran första jul med Edvin, det var så roligt. Pappa Anders slog på stort och köpte en diskmaskin åt mig i julklapp, kan säga att jag vart vääääääldans GLAD=) som jag längtat efter en diskmaskin. Det vart en siemens, med endast 40db i ljudnivå, dvs det höra knappt att den är igång. Tänk på det då ni köper diskmaskin,ljudnivån.

Julaftonen spenderades hos mina föräldrar i Fällberg. Massor med mys och god mat och fina klappar =) jag tror Edvin var den som hade störs julklappshög då utdelningen var klar ;P dock så fick han bara en julklapp av mig och Anders, tyckte det räcker då han är så liten än.
Hans juklappar var b.la. en pulka, traktor, tofflor,nalle, lära gå vagn,spargris med pengar i,pekbok,kläder,leksaker mm.

Förutom diskmaskinen fick jag en vacker ljusstake =)


En förstoring på Emma och Emil, min systers barn och Edvins kusiner =) sen så fick vi ett kort på Lisa, Edvins kusin som bor i Göteborg

Syster Lina prickade verkligen rätt då d gällde julklappen, denna passade mig så bra =) tänker på bloggen så fort jag ser den ;P fick även en duk från Green Gate av henne..

Edvin i sin cruiser pulka från moster Lina

Edvins första julklapp, från moster Lina! Rosetten verkar vara roligare än paketet ;P

Stiligaste killen på julafton=) i handen håller han sin kära Briotax som kusin Lisa från Göteborg skickade åt han i juklapp, tack tack =)

I paketet från moster fanns d en Cat traktor =)

Från morfar en lära gå vagn

Sen så fick jag även nåt jag behövde, en ny morgonrock =) fick även pengar, pajform från Green Gate,mysdress osv.

Idag är det nyårsafton, och vi ska bara vara hemma och ta d lungt. Äta nå god mat och kanske se nån film. Det är kallt ute så jag har hållt mig inne idag. Pysslat och donat på här hemma, och lekt med Edvin =)

Förresten, han säger ju MAMMA nu! Gissa om hjärtat smälter varje gång man hör det!
även pappa har han sagt nån gång.


Vårat kök!

I köket

Toaletten,tvättmaskin och tvättkorg är "gömda" ;P

I tvrummet. Anders fixade en hylla ovanför tvn där vi har dvdn och boxern, så slipper man att små fingrar är och pillrar på dom ;P

I köket,fick massa gamla konservburkar i glas av en granne =) dom är så fina!

Vi har varit lovade fiber bredband innan jul. Dom har grävt ner det hos oss i sommar/höst. Men, det visade sig att våran fiberkabel är av =/ så nu får vi vänta tills efter nyår nån gång. Det dåliga är att vårat interet är uppsagt från och med imorgon, 1 januari! Så imorgon blir vi utan. Typiskt!

Är nyfiken, har ni några nyårslöften? Jag har ett jag MÅSTE hålla, och det är att jag ska gå ner i vikt! Men med stöd och hjälp av min otroligt snälla sambo så ska jag baske mig klara d =)

Nån mer än jag som längtar tills sommaren och loppisar? Det riktigt kliiiiiar i min loppis fingrar ;P haha. Det är så himla roligt att få drälla runt och fynda.
På tal om loppis så har jag ju en egen loppisboda.Den ska till våren flyttas till baksidan av huset och ställas vid en annan gammal boda, och hips vips har jag två boder till mitt förfogande om jag vill d ;P inte illa!

Nee mina vänner, nu ska jag förbereda nyårsmiddan, ta hand om er!

GOTT NYTT ÅR FRÅN OSS I NYFORS =)

4 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

。☆*☆ 。★。\|/。★。☆*☆。
☆ GOTT NYTT ÅR ♥ 2011 ☆
。☆*☆ 。★。/|\。★。☆*☆。Önskar Maud

<Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

Anonym sa...

http://iminagommor.blogg.se/index.html
En tävling du kanske är intreserad av
//C

Märta sa...

Önskar dig en god fortsättning på det nya året!
kram! Märta

Anette sa...

Kul att se lite glimtar från huset! Och sööt var han din lilltomte=) Roligt med första julen!
Ha en skön kväll och en god fortsättning på året!
Kraaam/Nettan