torsdag 24 mars 2011

Sovrummet..

Ja vi är fortfarande utan internet, detta internet som vi var lovade innan jul.
Jag har vart så arg och besviken på dom som ska fixa detta!
Men nån slags ersättning komme vi få som tur är.
Jag och Edvin är upp till mamma och pappa tills på måndag. Har vi tur blir d skoter i Kronogård i helgen =)
Har i allafall klippt av mig håret ganska så rejält för ett tag sen. Och det e så skönt, och jag kan inte fatta att man inte gjort detta tidigare. Men jag va så rädd att jag inte skulle passa i kort hår ;P

Vi har haft så härliga vårdagar, så jag och edvin har varit ute mycket och gått =) i söndas gick vi hela familjen en långrunda på en mil. Sen var vi helt slut ;P

Sen så går d bra för min del då d gäller vikten. -6 kilo nu och d börjar verkligen kännas på en del kläder vilket är roligt =) så kanske man måste unna sig lite nya vår/sommarplagg snart =)

Edvin växer så d knakar, och jag är säker på att det är inte långt bort att han går snart. Förra veckan i måndas så gick han 8 steg själv utan att hålla i sig i nåt. Så snart åker gåstolen ut i förrådet ;P och jag kan ta fram alla mina mattor igen ;P wee.
Han pekar på allt och säger "där" och "titta" också ska man säga vad det är han pekar på =)

Han är så riktig våran kille =) han blir ju snart ett år. Det går så fort, den 9 maj är hans ettårsdag =) det ska bli roligt. Då ska vi baka nån god tårta, har lite ideer på ingredienser.
Var till Boden igår på lite loppis ställen, hittade lite kläder och leksaker till Edvin för en billig peng =) 4 bodys och 1 pyjamas. Även en porslinsskål helt ny i förp med pettsson och findus på =) lägger undan den till blivande julklapp/pressent.


Bjuder på två bilder från vårat sovrum..Älskar mina nya sänglampor från Ikea, dom är så fina =) grått trägolv och vita väggar. Det var en brun hemsk plastmatta i sovrummet, den tog vi bort och under den var det ett färdigslipat trägolv, vilken lycka =)
Av slutar med en bild från toaletten på dom fina sakerna jag vann på tradera =) spegeln, kammen och borstarna. Flaskan och skrinet är loppisfynd.Längtar så mycket till den stora loppisen i Arcus =) är så roligt att gå omkring dära och göra fynd!
Ha det bra och ta hand om er!

1 kommentar:

Arja sa...

Jätte fina soffa:-))
Vårdag hälsingar från Finland<3