måndag 4 april 2011

Lite Nytt

Igår var jag och Edvin på stan i Skellefteå. Jag skulle hämta ut mina nya solglasögon med styrka i. Vi tralla runt på stan lite och sen som avslutning for vi på leos lekland och busade =)


Svängde förbi "pingstkyrkans seconhand", och det var ingen höjdare då det gäller priser =/ det var jätte dyrt, allting. Det är så synd att många seconhand/loppis ställen har blivit så dyra.
Förstår dom inte att meningen med seconhand är att det ska vara billigt? Att man ska göra fynd!

Nåja, denna söta gamla såssnipa fick i allafall följa med mig hem därifrån ;P

Kände att nåt nytt plagg borde jag väl kanske unna mig nu =) var in på Kappahl och hittade denna ljuvliga tunika! Den har kostat 499 kr!Men nu var den på rea + att det var 20% på reaplaggen, så för fjuttiga 96 kr vart den min =) NÖJD!

Hämtade även ut ett paket från ellos, men blir nog att skick tillbaka mycket, kände mig inte så nöjd med alla plagg faktiskt. Tror jag far på stan och ser om jag hittar nåt och då kan man ju prova kläderna på direkten. Var in på Indiska igår, och dom hade fått in så himla fina sommarkläder =)


Till er som inte köpt denna bok, gör det! Den är så himla bra och adlibris har den till jätte bra pris =) jag har läst den om och om och om och om igen ;P

Köpte hem lite grovt bröd igår så Edvin kan få sig nån smörgås nån gång.
Betyg från han ? Naaaam Naaaaam =) haha



Vet inte om jag visat er mitt vitrinskåp? Hittade detta en somma på loppis i Bureå och föll pladask för det.

Efter lite målandes och hyllremsor så ser resultatet ut så hära :D


Kan inte säga att jag e annat än nöjd =)

Idag är det tisdag, få se vad denna dag bjuder på. Solen skiner, så det blir nog en promenad i allafall. Timmer lastbilen var här imorse och hämtade våra högar. Och tur var väl det för vägen börjar vara så hemskt lerig och geggig.

Ta hand om er :D kram Lisa

5 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Gomorrron tjejen :)

Så sööööt han är Lille Edvin :)Som en pralin!

Ja det är ju inte klokt vilka priser de börjat ta ut på alla second hand. Känner mig riktigt irriterad :( Och allt är ju skänkt, så de har ju inga inköpskostnader för dem.

Ha en fin dag

Kram Viveka

Ofelias Hus sa...

Så fint ditt skåp blev, helt i min smak!

Gillar också tunikan du fyndade...det var lite Odd Molly över den...

Du undrade över min butik, Ofelias Hus. Det är en webbutik och all försäljning sker över nätet...jag har funderat på en fysisk butik men det är inte aktuellt i nuläget.
Det blir när de yngsta barnen vuxit upp lite, i så fall.

Ha det gott!
Anette

Helenas blogg sa...

om du vet var ica supermarket på näsbyn i kalix ligger så är det nästan granne med det=), det är en loppis med bord som man får hyra /vecka sen hämtar man upp det som blivit kvar + förhoppningsvis lite klirr i kassan också=), sen har du återvinningen i kalix också där man kan göra stora fynd, så om du har vägarna förbi så vet du var du ska gå=)

Vikeskärs hem och vardag sa...

Fint skåpet blev... Väldigt skillnad med vit färg :)
Kram

E-B sa...

Så snyggt skåpet blev, inspirerande!
Vandrar runt i din blogg lite, alltid roligt med nya upptäckter :-)
Allt gott!