tisdag 3 maj 2011

Jag drömmer..

Tänk, snart fyller våran lillebus 1 år =) oj vad tiden gått fort. Den 9e maj blir han 1 år!

Lille Edvin, mammas hjärta, man kan inte annat än vara stolt över hur fin son man har =)
Här ligger han och myser med pappa, bara några dagar gammal.


Tänk förra året denna tid hade jag gått över hans bf dag och bara längtade och väntade. Dagen före dom skulle sätta igång mig kom han till världen =) lyckan var total, att bli mamma!

Jag drömmer om en fin gård =) jag drömmer om äppelträd, rosenbuskar,egenodlade grönsaker,fina rabatter fulla i vackra blommor. Jag har blivit trädgårdsfrälst ;P haha.
jag drömmer om dessa vackra trädgårdsmöbler! Nån som har till salu?
Det är så mycket man vill göra. Tur man är ledig hela sommaren, kanske man får nåt gjort ändå mellan gångerna man får jaga Edvin på gården ;P haha. Det är tur vi bor en bit från den inte så trafikerade vägen ( är en grusväg där d inte passerar så mycket bilar). Skönt med stor gård.Tradera, upptäckte igår vilka kopiösa mängder blommor och frön d finns att köpa dära!Billigt och bra =) vann frön av denna blomma:
Rosenvial,som är en klätterväxt. Ska bli kul att pröva och se om man lyckas få nån fart i fröna jag vann =) vi har två st rabatter vid huset där d växer fleråringa blommor. Så vi får s vad som växer fram dära. Köpte ju gården i höstas förra året, så jag har inte så stor koll vad som gömmer sig under jorden.

Jag och Edvin är och hälsar på min mamma och pappa i veckan . Vi ska baka inför Edvins kalas =) är inte nån bakmänniska, så tur man får hjälp av en duktig mamma.

Anders har köpt stängselstolpar, så nu ska vi börja göra en hönsgård. Sen så ska vi väl bygga en voljär till fåglarna också. Vi har inte brist på saker som ska göras precis.

Ta hand om er ! Kram
2 kommentarer:

karin sa...

vilken fin bild!

Helenas blogg sa...

hihi vad kul=) jag har också köpt dom från coop, hillerstorp eller vad dom nu heter=) säkert samma...var ute med x i ryggen först med detta var ju nästan 1/2 priset...