söndag 6 november 2011

Lite Nytt !

I fredas var jag, mamma och Edvin till Haparanda på Ikea =) vart en del smått och gott,men det jag vart mest glad över att hitta som jag inte ens visste fanns var denna fina tallrikshylla:


Den är inte så stor, vilket är perfekt för mitt lilla kök =) så nu åker vita hyllan från väggen och denna ska upp! Hittade mig även en jätte fin stege i trä, men jag tror jag ska måla den vit.

Gjorde bort lite julklappar och pressenter också, känns skönt! Edvins julklappar är jag färdig med,även nån mera. Känns skönt att börja med det i tid.

Varit hos mamma och pappa i veckan ons-lör och varit in på en del secon hand ställen och fyndat =) dock inte hunnit fota allt, så det kommer sen.

Men på Reprisen i Piteå/Öjebyn hittade jag denna fina gamla korg:


Den ska absolut inte målas. Den är så fin som den är tycker jag =) och i bra skick.

Imorgon väntas en ny vecka, och imorgon är det vecka 30 i graviditeten! Tänk, det är inte länge kvar nu. Ska till Bm den 15 nov och lyssna på lilla hjärtat, och snart ska vi få göra ultraljud igen. Jag hoppas då att det går att se vad det är för kön på den lille bäbben =)

Ta hand om er... kram

4 kommentarer:

Johanna sa...

Superfin korg!

Helenas blogg sa...

oj vilken fin tallrikshylla, visste inte heller att dom hade den...vill ju se bild på din mage också=) jag tycker man har större mage nu när man väntar andra barnet eller hur upplever du det?=)

Lilla hjärtat sa...

Tallrikshyllan ser jättefin ut, den måste jag kolla på. Ha en fin vecka.
Kram A-K

Arja sa...

Fina korg!

Mina putikken öppna ny...hih jag inte kunne skriva svenska -))

Kram Arja

Hälsingar min moster<3