måndag 20 februari 2012

Nya fynd :)

När d gäller mina barn så är d färgglatt och retro som jag gillar =) Hade sån tur att Röda Korset i Älvsbyn hade 50% på alla sina kläder, så jag hittade en del fina retro plagg =)


En omlott kofta med Tweety på!

En super söt omlott kofta med små blåa hjärtan på =) dock så var det så många snören så jag klippte bort dom.

En virkad fin ljusblå body.

Söta virkade byxor med hjärtknappar =)

Ett till par byxor, har även en tröja till dessa =)

Fina färgglada sparkbyxor =)

Alla kläder är bäbisplagg till Arvid =)

Har även lyckats hitta detta fina stora påslakanet med mumin på för ynka 10 kr =) det är till ett stort täcke. Så jag ska spara d tills nån av pojkarna ska ha stor vanlig säng.

Även detta är ett fullstort påslakan, vet dock inte riktigt vad jag ska ha det till än.

Längtar jätte mycket tills vi ska renovera hela övervåningen så barnen får sina egna rum =) ska bli så roligt att inreda dom i fina glada färger!

Idag är Arvid 2 veckor och allt går jätte bra med han =) han är en jätte snäll kille som sover, äter och bajsar ;) han äter 1-2 gånger om natten så jag får sova rätt så mycket vilket är mycket skönt.

I helgen ska jag på klädbytardag, hälsa på vänner, rensa alla garderober mm. Dvs fullt upp =) Edvin ska vara hos sin moster i helgen och sina kusiner.

Ta hand om er! Kram

5 kommentarer:

Johanna sa...

Finfina saker!

sandra sa...

Så söta kläder och sängkläder !! :D

Familjen R sa...

Vilka fynd!! Som vanligt, jag vet inte hur du lyckas. Du kanske har turen att retro och lantlig stil inte är så poppis där du bor? Här hittar man inget i den stilen någonsin, och om man gör det är det INTE till loppispriser enligt mig....suck. Skönt att lillebror sover bra om nätterna, vår har inte tittat ut än. 40+4 idag...suck!

evelina http://blandblommorochrutor.blogg.se sa...

Jättefina fynd! Vi har det sista som tyg på madrasser i parkalompolo. Kärlek! <3 så hemtrevligt.

Fröken Fräken sa...

Vissa kläder skulle verkligen finnas i vuxenversioner!

Angående min ljuslykta så köpte jag den i januari, och det var en jullykta som de reade för 49 kr, tror att den hade kostat runt 300 kr? Så tyvärr tror jag inte att den finns kvar längre. Den var rödsvart från början, lite sträv i ytan och så målade jag om den med hobbyfärg från Panduro.