onsdag 30 maj 2012

Snyggaste Lampan!

När man e ute och kör bil och passerar en loppis och ser denna skönhet så måste man ju bara stanna och slå till =)


Jag ÄLSKAR färgen =) den ska få hänga ovanför diskbänken i köket!

Ja nu blir det inget mera besök till Lycksele Lasarett förens efter sommaren, och då blir det operation =) ojoj om ni bara visste hur mycket jag längtar! Förstå hur mycket denna Gastric Bypass operationen betyder för mig!

Bjuder på en bild på Edvin lille Arvid som ligger i sin gamla babylift och myser =) Har ångest över att han snart växt ur den, den e ju så fin! Inbäddad i sin retro snutte som Linda sytt åt han och söta retro sängkläder köpta på FB.

Imorgon ska jag klippa mig i stan. Det ska bli så himla skönt =) min snälla vän Sandra ska följa med och vara med barnen medans jag blir klippt. Verkligen jätte snällt av henne!
Idag ska vi åka till Byske till Evve och barnen. Vi ska handla och förbereda inför matlagets avslutn som vi ska ha på fredag kväll. Då ska barnen vara hemma med Anders och jag ska få åka iväg i lugn och ro och ha kul med vänner och bekanta =)

2 kommentarer:

Johanna sa...

As snygg lampa!!! :D

Anonym sa...

Förstår så väl att en Gbp betyder mycket för dej ,men de kan också gå fel ,de gjorde de för mej & för flera andra.
Den statestiken kommer aldrig fram ,inte ens den om att man mår psykiskt dåligt ,många ändrar sin livs situation på många sätt för att dom mår dåligt ,men jag önskar dej all lycka.

Läs gärna denna blogg om du inte gjort det.

http://trasdockanlinda.blogg.se/

Mvh //Nina