måndag 21 december 2009

30 cm SNÖ!

Vill börja mitt inlägg med att visa dessa fina sängkläder som jag hittade idag på Rusta =) endast 69 kr ! Och så fina nu till jul ;P men jag kommer använda dom annars också. Köpte lite julklappar med. Dom har även suveränt fina kronor på rusta =) ni vet sån stjärna man ska ha på toppen på granen, är en sån fast formad som en krona med pärlor på, så fin att ha som dekoration =)







Nåja, till galenskaperna! Det har idag kommit MINST 30 cm snö hos oss i nyfors/västerbotten! Visst är det galet? Så d var lite väl spännande att köra till Älvsbyn i eftermiddag. Så fort det vart möte var det bara att stanna och hålla så långt ut man kunde. För inte tala om lastbilar och bussar, huvva vilken snörök!



Har varit till läkaren idag på barnmorske mottagningen pga mina smärtor. Och hur gick d då? Ja tyvärr så visste hon inte vad det var som gjorde att jag har så ont =/ d kunde nästan vara vad som hellst! Suck..hade varit skönt om man hade fått höra det är ju " hum hum du har", men nu ska man grubbla på d också. Dessutom så kan d inte bli bättre =/ d hon rekommendera och sa att jag måste göra är att simma. Min baddräkt är inte nåt jag vill tränga på mig nu, men d får funka med linne och shorts ;P Så imorgon ska jag på simhallen i Älvsbyn och simma efter jobbet =) också bastu så klart, så skönt!



Tur jag har en snäll sambo som är så snäll och hjälpsam och förstår att jag ska ta d lungt =) här om dagen dammsög han hela huset och diskade mm! Visade sen min uppskattning med en god middag, stekta extremt möra och goda kotletter i sås också grönsaker till d =)



Har rensat lite hemma i köket, har för mycket saker och det är skönt att få bort sånt som man inte känner allt för starkt för ;P har ju förresten fått mitt paket från http://www.homenumberone.se/ och e sååå nöjd med alla saker !


(Bild lånad från www.homenumberone.se)
Jag köpte ju denna belysning och kan säga att den är gudomligt vacker =) jag bara älskar denna och kan varmt rekommdendera den! Snart julafton och man längtar! Vi ska visst spela Bingo Lotto här hemma på onsdag, d var läääääängesen ;P hehe
Nee nu ska jag vänta på "jul med ernst" som jag ska se =) sen blir d sängen, ska upp och jobba imorgon.
Ta hand om er och ha en riktigt GOD JUL!!

6 kommentarer:

Lilla hjärtat sa...

Oj vilket fint bäddset och vilket bra pris!!!! Får se om jag hinner åka till Rusta. Så vacker belysningen var också, förstår att du är nöjd!!
Jag ska också se Ernst, det börjar strax.....
Kram A-K

Lissboden sa...

Hej Lisa!
Titta in hos mig så hittar du en överaskning.
Fint och juligt bäddset förresten.
Kram/Maria

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej gulliga Lisa,
ljusstakarna är helt bedårande,är så nöjd :) Hundkopplen har jag faktiskt gjort själv :) och tack för att du gillade dem!

Spännande med en liten, vårbarn är perfekt! Läser att du har ont och jobbigt att inte veta varför, så du får verkligen ta det lugnt! Bra att du ska simma lite, det är ju så bra på alla sätt!

Vilken söta sängkläder och jag gillar verkligen den belysningen, det är så vackert!

Ta hand om dig och ah en underbar God jul! Många kramar Elin.

Evelina sa...

Hej! Jo precis, håller med dig. Har då redan ätit gravad lax. Bara man gör det med måtta så tror inte jag heller det är någon fara :) Och gammal mat osv vill man ju inte heller stoppa i sig så ;p

Majas skafferi sa...

Hej! Fina sängkläder! Och Ljusslingor är väldigt fina inomhus! Själv hade jag två utomhus..men de försvann en natt för några dar´ sen! Snopet!
Ha en riktigt God Jul! Hoppas du blir bättre!

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Hallo Goa Lisa!! Bäddsetet va jättefint.. skönt att det inte va nån fara med din mage.. madonnorna hittar du på bloggen ett vitare hem Lena heter hon och hon finns på min sida.. Önskar dig nu en underbar Jul m nära o kära va rädd om magen massa juliskramar från mig sussie