fredag 11 december 2009

Lite shopping..

Var ett tag sen jag uppdaterade ser jag! Sen sist ? Hum, jag har varit till barnmorskan med Anders och lyssnat på bäbisens hjärtljud =) dessutom har den lille i magen börjat sparka en hel del, speciellt då man ska ligga ner och vila/sova. Och mina värden är på topp =)

Jag har varit på IKEA med mamma och systrar och shoppat loss saker som är bra att ha då den pyret kommer ;P madrass till spjälsängen, täcke, kudde, filt, mobil, morgonrock, spjälskydd,sänkläder mm. också lite till mig själv också så klart ;) köpte en del julpynt, dom hade ju så mycket fint!
Vi var även över till Finland på shoppingsentret och där hittade jag denna på rea, så söt och skön :D (från kappahl)

Det komiska är att jag såg den på Kappahl i Piteå igår, och där var den inte på rea, så ett kap gjorde man sig allt ;) har dessutom unnat mig två nya pyjamasar! Jag älskar att på kvällen byta om och bara ligga i soffan och mysa och må gott. Hittade dom också på kappahl =) b.la. denna röda sköna:
Kom på igår då jag var med mamma i Piteå på stan att vi skulle haft en fleece overall till pyret så vi har nåt ytterplagg som e lite varmare. Så jag hittade denna ursöta overall i fleece på H&M =) visst är den söt?


Sen så köpte mamma detta söta set till oss i julklapp =) vi ska ha d med oss till BB sen!

Var även in på pysselaffären RIMA och köpte lite änglavingar och prismor. Dom som har återförsäljning för panduro har faktiskt riktigt bra pris på prismor =) Gjorde i veckan en jätte stor strut som jag hängde upp i hallen och fyllde med enris, vart så fint!
Förresten så var jag på föreningsmöte i söndas och d var så kul :D ett av mina största intressen är ju papegojor, så jag är med i västerbottens fågelvänner. Vi är ett gäng "fågeldårar" som träffas nån gång/år och "snackar goja" hehe. Och som d ser ut nu så ska vi nog ha en utställning till våren =) så kul ! En utställning med massssa papegojor, stora som små =) detta kommer vara i västerbotten, så ni som bor dära måste komma och kolla så klart! ;P
I eftermiddag åker jag hem till min kära mor och far,pappa och syster är borta i helgen så det e bara jag och mamma hemma =) myskväll med tända ljus och slappa ;) jag har bestämt att vi ska äta lyxmiddag, risgrynsgröt med skinksmörgås ;) hehe ! Det är så himla gott =)
Och kanske en lussebulle och ett glas julmust! Gott gott...
Sen så är allt fixat och klart för våran resa ner till Göteborg :D jag längtar så mycket! Vi åker ner i början på januari och ska sova en natt på varndrarhem och sen fortsätter vi neråt till min broder i mariestad =) sova dära en natt och sen ner till gbg! Anders kommer ju därifrån så vi ska till hans familj och syskon, d ska bli så kul! Jag har ju aldrig träffat hans systrar med familj, så det ser jag fram emot =)
nu ska jag läsa alla era bloggar! ha en trevlig helg och ta hand om er =) kram


7 kommentarer:

Mitt smultronställe sa...

Hej!!

Mysigt det låter med sparkar och hjärtljud!
Undra om man någon gång blir mätt på det... Har ju fyra redan....

Fin och söta kläder har ni fixat oxå!!

Hoppas helgen blir nra, kram Camilla.

gamla skolan sa...

Åh ! Vad det låter mysigt !! Ett nytt litet liv som ska komma till världen , ett nytt litet liv att älska och ta hand om ! När är det beräknat ? vet du vad det blir ? Tack för fina ord på min blogg ! Önskar dig en mysig luciahelg ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Mina Lantliga Rum sa...

så himla roligt med en sparkande mage hihi...
så fina kläder!

ha en mysig lördag med din mamma,kram!!

Vit som snö sa...

Vilka mysiga kläder ni köpt! Jag blir såå nostalgisk av allt som har med ultraljud o hjärtljud o sparkar att göra. Lyllans dej som har allt det underbara kvar!
Kram Cilla

Märta sa...

Vilka fina kläder du har köpt dig och vilka mysiga babykläder du visar. Vad härligt med ett litet nytt liv som snart ska komma till världen. Har själv tre tjejer och två utav dem har egna barn. Så nu har vi barnbarn att rå om och få överösa med kärlek.
Ha en skön fortsättning på helgen!
Märta

hagagården sa...

Hej
Tack för titten,den lilla valpen är en blandning av chihuahua 75% och papillon 25%,hon är så himla go den lilla damen.
Underbart fina kläder du köpt.
kram o ha en trevlig kväll.
ninni

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så mysigt med en liten krabat i magen. Tyvärr får jag väl inte uppleva det igen, har ju trots allt 4 friska barn som jag älskar.
Kram Theres