onsdag 23 december 2009

Merry Christmas :D

Hej hej på er :D jag vill önska er alla en riktigt GOD JUL! Visst är hon söt lilla tomten Ulla =) ? Det är syrrans lilla chihuahua, mosters lilla guldklimp! Helt klart söt som socker =)


sen så har jag vunnit detta söta hjärta hos http://www.lissboden.blogspot.com/ =) ska bli kul att få hänga upp d i mitt hem!

Var och simmade med en vän igår, och jag måste säga att d var riktigt skönt =) och ont gjorde det inte. Avslutade med att basta =) så varmt och skönt! Men jag har fortfarande förj**la ont =/ inte alls nå kul !


Imorgon är d julafton och jag ska jobba 07.30-13.00 och då jag slutar åker jag hem till mamma och pappa för att fira jul! Och självklart så kommer min älskling upp också imorgon =) ska bli så mysigt med julafton!

Tänk nästa år på julen då är vi ju 3 st ;P åååå vad mysigt att ha en liten en som sitter och ska pillra på alla snören till paketen osv! Jag håller på att längta ihjäl mig efter min lilla bäbbe i magen =)

I måndas kväll då jag kom hem till mamma och pappa så sparkade lille pyret riktigt rejält kan jag säga ;)


Ska bli så otroooligt skönt att få vara ledig mellan julafton och nyårsafton :D bara hemma och mysa med Anders och ta d lungt, tända ljus och se film mm.

Sen då jobbar jag bara nyårsafton och dagen efter, och sen 2 veckors sem och Göteborg :D

Nån som har nån affär att tipsa mig om i gbg ?


Nee nu ska jag faktiskt lägga mig i soffan och vila, d har jag gjort mig välförtjänt av ;)

Förresten så skulle jag på byn och göra lite ärenden då jag slutade jobbet idag, d var såååå mycket folk så hujedamig! Höll aldrig på att hitta en ledig parkering.

Självklart var jag in på Handplockat en sväng och köpte lite småsaker ;)


Ni får ha en riktigt GOD JUL och ta hand om er =) kram kram !!





8 kommentarer:

Vit som snö sa...

Önskar dej en riktigt God Jul Lisa!
Kram Cilla

i Emmas vita hem sa...

Hej vännen :) Så spännande med en liten bebis som sparkar i magen! Ha nu en riktigt god jul! Många kramar Emma

Mina Lantliga Rum sa...

jag önskar dig också en riktigt God Jul!! och det låter riktigt mysigt att se film,det ska vi med göra =)

kramar till dig!!

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hallå gulliga Lisa,
du är så himlans rar, tack för dina goa ord! Vilken söt vovvistomte! Ha en supermysig God Jul och hälsa bebisen i magen, att nu får den smaka på den första julmaten :P

Kramar Elin.

Inspiration i vitt sa...

Ha en underbar jul med mycket kärlek och kramar i massor/Ingela.

Cc sa...

Ha en fortsatt trevlig jul. Kram

Unknown sa...

Vackert!Önskar dig en fin fortsättning och ett gott nytt år!KRam

Ett ögonblick sa...

Hejsan!
Men., vilken liten söt tomte. Tittar jag ut här idag så känns julen väldigt långt borta, det är så dimmigt att man inte kan se ner till vägen som ligger ca. 70 m från huset, det regnar och är mörkt och grått. Tittar jag innåt huset är det betydligt juligare så jag får väl hålla mig inne så mycket det går idag.
Vilken härlig tid ni har framför er för jag förstår att ni väntar en liten bebis, så mysigt. Tråkigt att du har ont, jag vet att det kan göra alldeles förfärligt ONT, men jag hoppas att ni kan ha det så mysigt som du såg fram emot i alla fall.
kramar från lisamaja