onsdag 21 juli 2010

Min kärlek..

Till min son går inte att beskriva med ord..


Hur söt får man vara? Dessa vackra ögon =)


Edvins julklapp från mig ;P tur han inte kan läsa bloggar än,hehe.. jotex.se

Ett sånt får önskar sig Edvin av någon tomtenisse till jul ;P det e så himla fint! Skulle passa perfekt i hans kommande rum i nya huset..

Hur söta är inte dessa spårvagnsväskorna? En sådan har jag beställt åt Edvin att ha sina småsaker i,kanske hans söta pixiböcker som han fick av en snäll dam som skulle he bort dom =)

Vi myser dagarna lång hära nu innan vi har massor att göra. Dvs flytten, nästa vecka får vi tillgång till huset ju =) JIPPIE! 10 dagar kvar ;D

Igår då edvin sov pyssla jag ihop denna :D sprayat en gammal ram vit och skrev ut en svart/vit bild på han, tycker det vart så himla fint =)

Imorse vaknade vi av regn och åska, så jag och edvin låg och morgon myste i sängen tillsammans =) idag ska vi vara på BVC kl 10, ska bli så spännande att få väga och mäta han. I helgen ska vi på "semester" innan "helvetet bryter lös" *haha* flytten, hela huset ska tapetseras och sovrummsgolvet ska göras om. Dock är destinationen mina föräldrar ;P Anders ska få göra d han gillar allra mest, fiska! Och jag ska göra d jag gillar allra mest, Loppis ;P hehe.
Anders far och fiskar med pappa och jag och Edvin far och "loppar" med mamma. Kanske jag hittar nå roliga saker till hans rum =)

Har förresten en annons på blocket:

http://www.blocket.se/vi/28535472.htm

Nee nu ska vi ta och göra oss reda för denna dag, edvin ska ha mat innan vi åker och väskan ska packas med blöjor, ersättning mm..

Ta hand om er och hoppas ni har d bra =)

Inga kommentarer: