måndag 19 juli 2010

Vi flyttar ! weeee!

I helgen fick vi besked om huset! Den 1 augusti ska d vara tillgängligt för oss, dvs om bara 13 dagar :D gissa vem som längtar massssor!
Vi var där igår, fick köpa b.la. en zinkbalja och en vit gammal kökssoffa =) fick ett gammalt slitet skrivbord också, det ska fixas till och användas som vardagsrummsbord,kommer bli snyggt.

Jag fick även gå in i ett öde hus igår, frågade damen som ägde det. Ojoj vad "skatter" d fanns dära =) jag bara gick och gapade! Hon sa att d va loppis om jag ville d ;P så jag ska höra med henne vad hon ska ha för en del saker! Och e d loppis ska d ju va billigt ;P

Här hemma blommar allt så vackert! Lupiner så långt ögat når :D


En vacker blomma hos mamma och pappa

Edvin e som vanligt snällheten själv =) ska på BVC på torsdag. Han sover ibland 7-9 timmar på natten, ibland vaknar han och vill ha mat,men det är bara 1 gång/natt, så det är ju ingenting =) han är så duktig mammas lill kille!

Igår var vi till Kåge, jag fick ett gammalt skåp av en tjej som inte ville ha d kvar, ska måla d och ha det i nya huset =) sen hälsa vi på några bekanta, och vet ni vad? Edvin fick en säng av dom, en gustaviansk växasäng =) gissa om Edvins mamma drog på smilbanden då! haha..
Jag som trånat efter sånna sängar på blocket, också får vi en =) jisses vilken tur!

Måste ju snart börja kolla på tapeter till nya huset ;D ska ha nån i gammeldags stuket i köket. Sen blir hall och tvrum vitt. Sovrum och edvins rum blir beige. Sen så är d ju inte bara edvin som fått en ny säng, även jag och anders har fått en säng, 2 sängbord + en byrå av mamma och pappa =) så himla SNÄLLT av dom!

Det är lite gulnat där kvistarna är, så det ska målas med vitfärg allihopa!

Stod ju på loppis i helgen i Fällfors, tyvärr hade jag migrän =/ men mamma,pappa, anders,syster kirsi och hennes dotter emma var dära, så jag hade gott om hjälp! Och d ska ni veta alla att d uppskattade jag verkligen =) tusen tack! Fick ihop hela 2000 kr =) så jag var super nöjd! Trots så mycket sålt hade jag med mig hälften hem, haha..men men jag ska ju ha loppis boda sen då vi flyttar, så allt hamnar dära.

Nee nu ska jag passa på att hänga tvätten ute i det fina vädret! Ta hand om er =) kram

1 kommentar:

Vita drömmar och choklad sa...

Hej!
Tack för din hälsning hos mig. Vad glad jag blir :) Roligt att du gillar butiken.

Stort grattis till ert nya hus!
Vilken underbart liten söt kille du har. Mina killar har aldrig sovit på nätterna och ätit hur många ggr som helst. Skönt att det är över ;)

Vilket flyt du verkar ha med möbler/loppis saker! Lycka till med allt.
Kram Milla