måndag 15 november 2010

Före & efter..

Först så vill jag visa denna bok =) som kommer ut förhoppningsvis snart! Jag har lagt till den på min "bevakningslista" på adlibris. Då får man ett mail när boken kommit ut. Dessutom har dom billigast böcker. anna Örnbergs böcker är underbara =) har dom 2 första som hon gett ut. Så det ska bli spännande att se vad denna innehåller.

Sen så har d pysslats på lite här hemma idag =) köpte denna lampa i Öjebyn på Reprisen. Gillade utformningen och skärmen. Men det som är guldfärgat,urs ;P så idag satte jag mig ner och fixade till den med lite färg och måste säga att jag vart mycket nöjd med resultatet =)


Sen så fyndade jag igår, i mitt eget hem, haha!
Har velat ha en knoppbräda,och idag då jag går in i en av våra klädkammare i sovrummet så hänger det en där inne på väggen ju! Riktigt längst in uppe i hörnet. Riktigt lång var den med =) så den drog jag loss och ska fixa till. Sen hittade jag även en gammal golvlampa i trä.
Den ska målas =) men skärmen är gräslig, så den måste fixas på nåt sätt.
Sen så har även Anders hittat ett jätte tråg ute i ladan =)

Nee mina vänner. Nu ska jag ta och portionera upp massa mat jag lagat till Edvin, och sätta d i frysen. Den bästa maten är den hemlagade =) och det får Edvin. Kan köra med burkar om vi ska bort. Men annars är det bara hemlagat som gäller för lillebus =)

//kram//

3 kommentarer:

På landet vid havet sa...

Skulle vilja ha den boken jag med! Säkert massa fint att suga åt sig!

Ha en bra kväll!
Kram Mia

@nette sa...

Jättefin lampa!

kramar @nette

Vit som snö sa...

Hej Lisa. OJ vad längesen jag kikade in, hinner inte riktigt blogga så mycket just nu.
Vad fint ni ser ut att ha fått det! Massor att kika på. O så ett boktips lagom till jul, passande:)
Avis på arkivskåpet;))))
Ha en fin dag! Kram Cilla