fredag 14 januari 2011

Utan internet =/

Ja vi är fortfarande utan internet =/ och jag är så less på att bara gå och vänta.
Jag ringde imorse och frågade vad dom sysslar med och jag sa att vi måste ha vårat internet NU!Men vi kommer att få fortsätta vänta för han kunde inte säga när dom skulle komma och fixa det, för det var visst 20 hushåll som var utan.
Annars då? Jo lillebus är ju åtta månader nu och har sin 3e tand på gång =)
Vi har varit ute och åkt pulkan som han fick i julklapp. Han bara sitter där helt snällt och tycker det är roligt att få åka.
Jag och Anders har varit händiga och byggt en jätte fin hatthylla i hallen =) tog lite före och efter bilder som jag ska lägga upp sen då jag har tid (och internet).
Just nu är jag och Edvin upp till mamma och pappa några dagar och hälsar på =) så jag passar på att låna deras dator. Har hört ryktas att det är loppis i Skellefteå den 31 januari i Folkparken, om det inte är för kallt så funderar jag på att fara dit och kika lite ;D det var ju så längesen man va iväg och fyndade!
Sen så har jag ju klippt av mig håret kort, och det e så himla skönt =)
Jag och min lilla "gangster" ;P

Ha det så bra och ta hand om er =) kram

2 kommentarer:

Maria Magnus Albin sa...

Inge kul alls att bli utan internet så irriterande när man faktiskt har betalat en massa för att få bredbandet. Hoppas ni får det snarast!! Fin du blev i håret =)

evelina sa...

Hallå snyggingar! =)