onsdag 25 maj 2011

Blommor !

Idag tror jag det mest är bilderna som får tala för sig själv =)
Känns som att jag inte har så mycket text att tillföra.


Så här ser d i allafall ut nedanför våran bro =) ett gammalt symaskinsbord omgett av diverse loppisfynd. I den gamla kakburken står en luktärt som jag hoppas ska klättra upp för nätet jag satt dära.

Detta är den nya rabatten som Anders gjort åt mig =) den är inte så mycket att hurra för än då d inte hunnit komma dit så mycket blommor. Men ska på en inköpsrunda imorgon och handla diverse perenner!

Söta blommor i en av rabatterna

Undra vad detta kan vara ?

Mina blåbärsbuskar som jag ännu inte har kunnat bestämma mig för vars jag ska plantera dom. Dom ska stå i sol till halvskugga, vars på gården har vi d ?

Mera söta blommor =)

Antar att detta är Vallmo ?

Denna söta lilla pippi fick här om dagen somna in =/ nån som vet vad det är för fågel? Den flög pang rakt in i fönstret på inglasningen, så jag var tvungen att göra dess lidande kort =/ avskyr sånt!

Denna klocka är ju faktiskt helt ny i vårat hem =) har haft den ett tag med helt och hållet glömt bort att visa den! Velat ha en sån länge, så hade mamma hittat en på blocket kanon billigt, så denna fick jag av henne =) den kommer nog bli vit. Jag gillar inte furu ;P


Ett hörn i tvrummet. Där ligger av favoritböckerna =) Lev Vackert !

Detta har jag garanterat visat förut, men jag bara älskar mitt vitrinskåp =)

Sist jag var på Dollar Store i Piteå hittade jag dessa ljuvligt söta anteckningsböcker =) har sett dom i webbutiker för ca 80 kr, mina kostade 20 kr ;P man har så mycket i huvudet ibland, då kan d vara bra att ha söta anteckningsböcker att skriva ner sina tankar och ideer i =)

Här om dan då jag kom från duschen möttes jag av detta!
Anders tyckte att Edvin skulle få pröva äta själv ;P
Jag sa "visst är det du som städar pojken och köket sen?"
HAHA!



Nåja, Edvin tyckte d var kul att få kladda, och det e klart barn måste få göra d =) jag e inte nån pedant morsa minsann ;P

Sen så prickade ju faster Britta verkligen rätt då hon skickade upp en pressent åt Edvin på hans födelsedag =) denna sparbössa i form av en uggla var hur frän som hellst! Tusen tack till er =) ni är för gulliga och vi längtar massor tills ni kommer hit upp i sommar och hälsar på oss!

Idag är det lurigt väder ute, solen skiner men det blåser så kalla vindar. Edvin ligger i vagnen ute och vilar, där sover han allra bäst. Då han vaknar ska vi äta lunch, sen tänkte jag att vi skulle åka till Byske på Liljas Handelsträdgård och kika. Hon har så himla fina blommor och prylar =)

Ta hand om er ! Kram

10 kommentarer:

anna sa...

Kul att se alla dina idéer! Klart Edvin ska äta själv ;)

Sara N sa...

Jamen visst är parken underbar, och ett perfekt ställe för att träffa andra barn och mammor. Min pappa har köpt cykelkärran från biltema och den var jätte fin =)

Nellie sa...

Hejsan! Vad kul att du vill vara med i utlottningen! Här har jag inte varit förut så jag blev sittande en lång stund och tittade. Verkligen ett fint och mysigt hem du har. MVH Nellie

Anette sa...

Härliga ting du hade framför din bro! Och rabatten kommer att bli jättefin med blommor i. Söt poje som äter själv=) Nog är det bra att inte vara för pedantisk;)
Kram från mig

Här är gudagott att vara ! sa...

Tycker att du lever vackert, precis som namnet på din bok !
-Loppisfynd i trädgården blandat med växter och blommor, det är så det ska vara ! - Blåbärsbuskar det låter spännande...man kanske skulle inhandla några ! - Vill så gärna besöka din loppis, men det dröjer nog ett tag :( för nu är det fulltecknat på helgerna !
-Tycker att du kan sälja ditt fina vitrinskåp på din loppis ;) !
Kram / Anneli

LOPPISLIV sa...

Söt och duktig liten grabb som äter själv :-)) Fina bilder, det är ju så vackert ute denna tiden...underbart!! Trevlig helg. Kraaaam Paula

Jenny sa...

Ja absolut, många långa härliga prommenader i sommar har jag siktat in mig på!! :) Kan säga att jag längtar tills jag kan gå längre än 10 meter innan jag får ont i ryggen;) Duktig du är som pysslar på så mycket med blommor, önskar jag hade lite gröna fingrar:)

Lotta sa...

Det blir nog jättefint i din nya rabatt! Lycka till! Kram Lotta

houseofchandeliers and vintage sa...

Hej Lisa.
Jo du har rätt, det skulle säkert bli poppis om de tillverkade stolarna i dag.
Vad fint du har pyntat utanför ditt hus, jag kommer mig aldrig för med sånt, och det är så snyggt!!
Lilla Edvin är säkert stolt när han lyckats äta alldeles själv, jättegulligt!!
Undrar om de har de fina böckerna i Boden på dollar. Det är länge sen jag var in till stan, ska kolla, mycket vackert.
Returide, har har aldrig hört om det stället, veckans allehanda däremot har jag besökt några gånger.
Du vet mer om Boden än jag fast jag har mycket närmare.
Tack för berömmet om tavlan det gladde mig.
Hoppas du och familjen får en toppenhelg, där i din vackra natur.
Kram Zara

En helt vanlig Isabell sa...

Jaha, det var tusan att de inte var nå bra :/ Men ansiktsservetterna har jag testat och de är då helt okej iaf, så det är tur :-)