onsdag 4 maj 2011

Cake Pops !

Idag skulle jag ändra lite i bloggen då jag var less på den gamla designen.

Jisses vad det tjorvade för mig, men e väl hyffsat nödj nu ändå =)¨


Ikväll har jag bakat lite till Edvins stora dag. Jag har prövat göra Cake Pops, som sägs vara det senaste efter cup cakes. Har aldrig smakat dessa eller sett dom hos nån annan.

Men det var riktigt roligt att göra, och dom vart så goda och fina =)


Laddning 1:

2 förp ballerina choko,mixa till smulor

Blanda sen i

150 gram philadelfia naturell


Rulla till bollar. Smält lite choklad. Doppa pinnens (jag tog grillpinnar) topp och tryck in i bollen. Låt stå i kylen ca 30 min så det stelnar. Smält choklad i vattenbad.

Sen tog jag bara en msk och hällde choklad över bollen (låt d rinna av ordentligt) och sen strödde jag strössel på och la den i en mindre kakform.


Laddning 2.


Då gjorde jag ungefär på samma sätt, fast denna gång hade jag mjuk pepparkaka blandat med filadelfia. Efter jag doppat i choklad så satte jag den i kakformen och la på några strösselhjärtan.











Tror dessa kommer bli populära på Edvins kalas =)



Medans jag bakade var han ute med mormor och mofar och gungade och lekte. Imorgon kommer d bli mera bakning. Då blir det kladdkakemuffins med kinapuffar =)


Mammas stora kille står själv


Raggar tjejer i pappas bil ;P haha


I lomtjärn på lekparken


Lomtjärn





Ta hand om er !


5 kommentarer:

Evelina sa...

Men va fin din blogg är! =) Va du är duktig och vad goda de där popsen ser ut. Jag ser riktigt fram emot måndag. Något speciellt som Edvin önskar sig?

Maria Albin Leo sa...

Åhh så smarrigt tror säkert dom blir populära på kalaset =)

Katta sa...

Tänk att det är dax för ettårsdag för den lilla sötnosen nu, tiden går fort när man har roligt eller hur. Vilket roligt recept och så fina de blev, det där vill jag med testa fast mina ungar är i största laget nu men de gillar ju sånt som är smarrigt ändå :) Det där med att ändra design på bloggen har blivit ett problem tycker jag, har flera gånger försökt ändra bakrundsfärg men lyckas inte förut var ju det enkelt. Lyckas heller inte lägga in blogglänkar med bilder. Ha det så bra med ettårskalaset, kram Katta

Lotta sa...

Med en sådan duktig mamma på att baka godisar kan det väl inte gå fel!! Vi norrbottningar är ju bäst!!! Kram Lotta från Skellefteå!

Helenas blogg sa...

då måste du ju visa resultatet sen=)