söndag 22 maj 2011

Fina fynd & vacker natur :D

I fredas då jag åkte hem från mamma och pappa, så stod d en loppis skylt efter vägen. Nåja, jag har inte bråttom hem, så jag svängde in efter vägen och klev ur bilen.
Vilket ställe =) mängder med gamla saker! Jag ville ha ALLT =) haha.

Typiskt man hade liten fullpackad bil och knappt några kontanter. Men två saker fick jag med mig i allafall =) det första var en gammal rostig lykta. En sån har jag letat lääänge, och till slut hittade jag denna =) dom brukar inte vara så billiga,men jag gav bara 40 kr för den ;P


Sen så hittade jag denna vita gamla våg som också fick följa med mig hem till ett bra pris =) gissa om jag ska på den loppisen igen, och då åker storbörsen med ;P haha!

I helgen har min käresta varit så duktig och snäll och gjort en stor rabatt på framsidan av huset =) till "ram" satte vi dit telefonstolpar. Det är tur vi har både traktor och minigrävmasik, då kan man göra så mycket själv =)

Så nu är det bara att fylla den med massa vackra blommor =) roligt! Jag har även köpt två st blåbärsbuskar som visst ska bli en meter höga. Hoppas det är goda blåbär på dom =)

Igår var Anders fiskesugen, jag hängde fort på =) älskar att vara ute i naturen och fiska. Anders visste av ett vackert ställe han ville visa mig. Och kan säga att jag tappade hakan då vi kom dit, vilken natur =) ja bilderna får tala för sig själva =)




Edvin åker på pappas rygg

En glad kille som tyckte det var kul att vara ute i skogen!


Jag och min nya frisyr ;P

Edvin har hittat kottar =)


Mina snygga grabbar!





Visst var det fint ? Dit ska vi åka igen =)

Ta hand om er och ha en bra dag =) kram !

8 kommentarer:

Helenas blogg sa...

vilken fin våg, den skulle inte sitta helt fel=), vad snäll du är, värmer i hjärtat när man får sånna kommentarer=) Tack

houseofchandeliers and vintage sa...

Hej
Oj viket sött barn ni har, vilka ögon, förstår att han får mycket kärlek.
Och en söt familj.
Vilket ställe ni kom till, underbart, naturen påminner ju väldigt mycket om vår.
Det är underbart att vistas där nu, innan myggen kommer igång, när man har småbarn med sig.
Jättefina bilder, ni är söta allihopa.
Ha en fin vecka.
Kram Zara

houseofchandeliers and vintage sa...

Hej Igen Lisa.
Nej jag bor i Norrbotten, norr om Boden.
Så tyvärr känner jag inte till platsen du bor på, men jag gillar Västerbotten, har varit där som barn, dock inte i dina trakter.
Ha det bra.
Kram Zara

Majas skafferi sa...

Hej! Ja, verkligen fint! storslaget..
Kul att du hittade en riktig fynd loppis! Synd att det är för långt för mig att åka..;)
ha det bra!

where the forest end... sa...

Halloj! Kikar in i säger att klockan på bilden tillhört min killes mormors pappa, eller om det var hans mormors farfar..

Nu ska jag kika vidare här.. var ett tag sedan jag hittade in hit sist nämligen :)

Charlotta

Här är gudagott att vara ! sa...

Visst är det roligt med loppisfynd, och fyndat det hade du ju verkligen gjort !
- Tack för att vi fick "följa med er" på utflykt.- Vilken vacker natur det var, men hur gick det med fiskelyckan då ??
-Skickar receptet på nässelsoppan till din mailadress.
Kram / Anneli

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej Lisa, vilken fin vit våg!! Så charmigt sött! Fynd!

Migrän är inte alls roligt, en riktig plåga! Det gäller att du hittar en neurolog som är bra och inriktad på migrän, även få rekommenderat en sjukgymnast som också är inriktad på huvudet/migrän/spänningshuvudvärk och nacken. Sen att du kommer till en bettfysiolog då vi påverkas också från käken,vi sammanbiter vid smärta. Botox ska få våra spända muskler i huvudet att slappna av mera och minska på migränanfallen. Det ända att det sved vid incjicering, för övrigt inga biverkningar. Kommer att se lite resultat om ett par dagar. Detta håller ca 2månader. Sen kommer jag att få fler stick över hela huvudet då jag har svår kronisk migrän med dagligen spänningshuvudvärk. Problemet med migrän mediciner, är att man kan få kroniskt av det. Därför använder man bara mediciner i förebyggande syftet. Jag har Zomig Nasal nässpray vid behov, tycker det är bättre då det inte ger biverkningar, lättar lite, om du skulle få anfall på olämplig plats så hinner du få lite ork att ta dig hem. Nu har jag fått stolpiller vid behov, valde det istället för sprutor. Viktigt att du kommer till en läkare som får undersöka dig, man ska inte gå omkring och må så här dåligt! Vet att man kan dricka örtte av citronmeliss, gullvivsblad och kamomill. Även bada pannan med Vita Blommon olja eller pepparrotsomslag i nacken vid svår huvudvärk. Jag badar varmt och använder värmekudde för att lätta på spänningen.

Hoppas att du hittar hjälp som ska underlätta för dig! Kram Elin.

Knopp och Blad sa...

Hej javist massor av fina saker...

Vilka fynd du gjord på loppisen
Kram Kerstin