onsdag 6 juli 2011

Hjärtan på tråd..

Hjärtan på tråd, som dom kallas är en av favorit blommorna. Jag vet inte vad det är,men dom stortrivs verkligen hemma hos oss och växer som ogräs ;P hehe.

Man kan ha dom på olika sätt:

Uppe på en gammal våg.


I en gammal loppisfyndad trälåda. Spaljen köpt i Byske på blomsteraffären.

Eller bara i en vanlig vit kruka med loppisfyndad spalje.

Som sagt, dom växer bra hära =) har prövat ha ett antal plättar i luften,men dom tål ej uttorkning som dessa. Så åker man bort några dagar så är dom döda. Men dessa är verkligen dunder tåliga, jag tror minsann dom mår bäst av att man glömmer vattna dom ibland.

Igår var jag till stan med Edvin. Fyndade dessa två söta "väggkar" på Myrorna.


Hittade även 2 tshirtar åt Edvin. Sen så åkte vi till Stackgrönnan och mötte upp Jeanette med familj =) vi fikade och gick på loppis. Inte så mycket saker, eller ja, Edvin fick 5 filmer, 1 tshirt och 2 pekböcker. Men för min del var det noll fynd. På väg hem stannade vi till på en loppis i Drängsmark, hittade en gammal fotoram till min fina samling =)

I helgen som var åkte vi ju upp till Arjeplog och sov i stuga. Vi var där för att visa vårt engagemang i en manifestation mot att d ska bygga kraftverk i Arjeplogsströmmarna. D var en trevlig kväll med trevliga människor och goda grillad burgare =)
Solen sken och d var perfekt väder! Lite trist dock att d kom så lite folk från trakten, då folk nere från södra sverige till och med åkt upp.
Sånna kända fiskeprofiler som Martin Falklind och Gunnar Westrin kom till och med =)

Martin i röd keps och Gunnar i randiga mössan.

En glad kille i bilen på väg hem igen =)

edvin i sina nya kläder.

Idag har vi riktigt varmt och min loppisboda e öppen. Den är riktigt full i saker =) så kom och handla vet ja!
Mellan Pite och Skellefteå utanför Byske innåt landet =) Nyfors.

Imorgon kommer Anders syster med man och dotter upp + Anders pappa. Dom kommer med tåget från GBG =) det ska bli så himla kul ! Vi får se vad vi hittar på dom dom är hära. Men några loppisbesök på söndag ska vi i allafall hinna med =)

Ta hand om er och ha en bra sommar ! kram kram

10 kommentarer:

Nellie sa...

Jag har också några hjärtan på trån här hemma, och jag håller med om att de är stryktåliga. Passar min brist på gröna fingrar perfekt! Jättefina kryddburkar, jeg letar efter vita sådana utan mönster o med svart text. Inte det lättaste att hitta! Vilken söt kille du har!! Och så fin i sin keps! Påminner mig lite om en av mina stora favoriter på TV: den danske bonden som gör allt "från schratch" på gammalt vis hela tiden. Ha det bra Kram

evelina sa...

Det var ju ett bra tips. Den enda växt jag hittills fått att överleva är svärmorstunga och hur mysigt låter det. =( ;) Hoppas ni har go sommarvärme och får det trevligt med sällskapet som kommer. Kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

De är ju så söta de där blommorna!

Fina fynd i mina färger:)

Kram Annica

Vikeskärs hem och vardag sa...

Tack :) Ååå festivalen spelar allt ifrån The Ark, till rasmus Seebach :)
Ha det gott i sommarvärmen.
Kram

Kikan sa...

Jag älskar oxå hjärtan på tråd, hade dessa både i min brudbukett och i bröllopsdukningen. KRam Kikan

LIVSGLITTER sa...

Tack så jättemycket för din fina kommentar! Jag blir såååå glad!!
Vilken charmig liten kille ni har, och va mysigt med en liten bebis i magen! Lycka till!
ha det bra
Kramar Louise

Vintage House sa...

Hjärtan på tråd är kanon
härligt fina kar du hittade...
ha en fantastisk sommar du med...
kram
sandra

Fröken Fräken sa...

Nä, Plättar i luften är lite svåra. De ska inte stå för soligt och får absolut inte torka ut! Jag brukar ha dem på balkongen där det är skuggigt och då får de även ett skvätt vatten dagligen.

Ida - Gravid & Mamma till Vilda sa...

Jasså? Det visste jag inte att man fick ta! Har varit hos massor av olika läkare för det här, och alla säger samma sak, att det inte finns något som jag bör ta så länge jag är gravid. Dom föreslog panodil bara :/ Jättebra om det finns nått lite mer effektivt att ta ju :)

Johanna sa...

Å en sådan gammal köksvåg vill jag ha, letar för fullt på loppisar och secondhand men har inte lyckats hitta någon än. Tycker de är så himla fina och charmiga!