onsdag 27 juli 2011

Varm i hjärtat..

Jag blir så varm i hjärtat varje gång jag ser denna bild på min killar! Här var Edvin bara några dagar gammal och vi hade nyss fått komma hem. Och tänk, nu är han 1 år och 2 månader, tiden går så fort!

Edvin har blivit en riktig pussgurka,haha. Han öppnar munnen och trycker den mot ens kind så man blir alldeles nerslemmad ;P haha. Men vad gör d ? Det e hans sätt att gosa och mysa och jag blir mer än gärna nerslemmad av han =)

Varit hos Barnmorskan på inskrivning,men d gick ganska så fort då mycket va likt förra gravaiditeten. Är i vecka 14 nu i allafall. Så ultraljudet närmar sig sakta men säkert och jag längtar =) ska ju kolla könet denna gång.

Dock så har jag det rätt så eländigt med smärta i höger sida på magen =/ det e livmodern som sitter i "trådar" och det sliter och drar i dessa "trådar" och då gör det så ont.

Nån mer än jag som gillar detta "pippimönster" som dom kallar det ? Edvin har en sån tröja och han är så söt i den =)

Hittade denna kofta på www.halens.se och kostar bara 299 kr, och jag tror minsann jag ska köpa mig en. Behöver lite nya koftor då jag rensat bort en hel del kläder.Fick förresten en jätte söt overall till bäbisen här om dan av min syster Kirsi =) perfekt då bäbisen kommer i kalla januari.

Igår var vi och prvokörde en ny bil hos Forslunds i Skellefteå, och den gillade vi skarpt =) så vi får se kanske jag har ny bil snart ;) men d får ni se den vad d blev.

Gjort lite loppisfynd också, visar dom nästa gång !

Ta hand om er ! Kram

7 kommentarer:

Familjen R sa...

Hej!
Jättefin kofta!
Jag har länga längtat efter en egen pippikofta, fick höra att Gina Tricot skulle sälja sådana, men har ingen sån butik i närheten så det får vänta.

ps. håller med dig om inskrivningen hos mvc. kändes nästan dumt att vara där. Iof tog de massa blodprover, men annars hade jag inte mycket att säga. ds.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Och om inte alltför lång tid så har ni ytterligare en liten att gosa med... Mysigt!
Kram
Marie

Mina Vita Ting sa...

åh så mysigt foto
kramiz

Anette sa...

Så mysigt! Snart har ni två att mysa med=) Hoppas att går till sig och att du får må bra resten av graviditeten...
Kramar från Nettan

Kikan sa...

Åh vad spännande med stundande ultraljud!!!

Svar: om du letar kantareller, kolla i blandskog. Gärna där det ligger lite gamla grenar på marken. Eller längs med gamla skogsvägar. I år finns det massor så man hittar lite överallt :)

Kram Kikan

Fröken Fräken sa...

Ja, vad är det med tiden, och hur kan den gå så fort? Eller, när jag är på jobbet får tiden gärna gå fort, men inte när jag har semester ju!

I mitt inlägg om sprayning av ljusstaken finns det en länk till när jag har sprayat möbler i trä och det har för det mesta funkat bra! Men jag skulle ge mig på att spraya en liten hylla i obehandlad furu så var det som att sprayfärgen bara sögs in i träet och ville inte alls täcka. Så jag rekommenderar nog att man först använder sig av en spray primer.

Lemon sa...

Tack för din kommentar gumman. Hoppas allt är bra med er. Vi har kommit hem igen, men har varit i stugan ett tag.
Det här med min blogg. Jag blir galen när jag inte får till det, men tack för erbjudandet att hjälpa mig.
Kramen till dig och får se om vi ses på någon loppis snart!! Har inte varit på en enda i år. Måste he mig iväg snart.
Isabel