måndag 1 augusti 2011

Båten..

Vi har ju gått och blivit med båt =) så i helgen blev d nån prövtur !

Håller ett stadigt tag i Edvin !

Anders ser mycket nöjd ut ;)
Ett av mina senaste loppisfynd, en fin gammal pigtittare!


Då mamma kom hit i helgen fick jag en stor fin madonna att ha i trädgården =) hon gjuter dom själv i betong om nån är intresserad ?

Sen så har ju min storebror och hans döttrar varit hit och hälsa på =) jätte roligt !

Edvin med sin morbror Mikael =)

Vi åt lunch tillsammans allihopa, och sen blev det jordgubbar och grädde till efterrätt =) riktigt mumsigt tyckte Edvin!

Så d har varit en riktigt bra helg hära hos oss =) bara mass umgänge och familjemys. Jag och Edvin har även varit ute och kört fyrhjuling, nåt som han verkligen tycker är jätte roligt!

Idag har jag, Edvin och mamma varit på stan i Skellefteå. Jag har länge suktat efter en klänning på Lindex men tyckt att den varit för dyr. Men så idag var jag dit och det var halva reapriset, så då slog jag till =) hittade även en klänning/tunika på Indiska för ynka 50 kr =)

Idag går vi in i vecka 15. Har ont i livmodern lite då och då, d liksom kommer och går från dag till dag d dära. Träffat läkaren idag och diskuterat förlossning mm eftersom Edvin var så stor då han föddes. Så dom skulle ha större tillväxtkontroll på detta barn så vi kan hålla lite koll på hur d blir i slutet denna gång.

Ta hand om er och tack för alla fina kommentarer =) Kram

5 kommentarer:

anna sa...

Härligt med båt, vi åker också mycket båt i sommar! Du är verkligen flitig på loppisfynd=)Vad vägde Edvin då han föddes?

/Anna

stina sa...

varför har du ingen flytväst på edvin? för även om du håller i han så har han inte en chans om det skulle hända nå och ni faller över bord eller nå annat

evelina sa...

Ser underbart ut med båt. =) Och vad massa sommarmys ni har för er. Härligt!

Johanna sa...

Å, pigtittaren med tillbehören var ju superfin!!!

Anna sa...

Vill bara poängtera hur viktigt det är med flyväst! Både på vuxna och framförallt barn! Kan hända sååå mycket hemskheter! Falla i vattnet och hålla både sig själv och barnet ovanför ytan är inte lätt, speciellt inte när man har kläder och skor på sig. Barnet med blöja väger nåt kilo mer då blöjan fylls med vatten! Så som sagt, var rädd om er, skaffa flytvästar! Kram Anna