måndag 8 augusti 2011

Edvins nya "idol" =)


Ja jag säger då d , brorsan gick verkligen hem hos Edvin =) och d förstår jag, för han är världens snällaste. Vad vi har skrattat åt Edvin då han busat,apat sig och härjat med sin morbror =)

Jag hoppas d inte tar för länge innan vi ses igen =)

Fått brev från lassa, vi ska på ultraljud den 31/8 =) jippie vad jag längtar! Hoppas dom kan se om det är en han eller hon, vore som roligt.

Hoppas även på att min bil blir klar i veckan så vi kan hämta ut den!

Var förresten till optikern igår, och det var precis som jag trodde. Jag behöver nya glasögon då min syn blivit pytte lite sämre. Skönt med nya så slipper jag hålla på att kisa och anstränga mina ögon som jag gör nu. Hittade två snygga bågar, ett par mer vanliga och ett par fränare tjocka bågar =)

Ta hand om er..

3 kommentarer:

Lisa Ögren sa...

Så kul med ultraljud, hoppas ni får veta vilken sort det är,
ganska praktiskt att veta så man kan pyssla och förbereda:)

vita zara sa...

Hej Lisa.
Livet går vidare, så underbart med fler barn. Lycka till på ultraljudet.
Så glad din man ser ut när han sitter i båten, en underbar bild.
Din lillpojke är himla gullig, kul att han gillade din bror, sånt där som betyder något i livet, nära och kära, kärlek och omtanke.
Önskar dig en fin dag. Sköt om dig mamman till baren, du är så viktig.
Kram Zara

evelina sa...

Oooooh 31 augusti. Det är rätt snart i alla fall. =) Så spännande det ska bli. Och grattis Edvin 15 månader. Vilken go storebror han kommer att bli. =) Jag fick också träffa mitt barns storasyster idag. Ojoj vilken känsla. Hon är för underbar! Hoppas livet leker och att jag får se nybilen när jag kommer ner på måndag =D