måndag 22 augusti 2011

Bloggtorka ?

Ja d känns som att det är bloggtorka för min del just nu =/ vet inte riktigt vad jag ska skriva osv.
Det är väl det att man inte har lika mycket tid med allt som man hade förut.

Förr hade man tid att springa på loppisar,pyssla och måla mm. Men det e inte så lätt att hinna med sånt nu då man har småbarn. Men vet ni vad ? Jag skulle inte byta bort d mot nånting alls!
Jag älskar min familj =) och Edvin är det bästa jag vet! Han e min skatt och mammas kille =)

Edvin leker. Gillar bodyn med ugglor på =) finns på Lindex.

Edvin har ju börjat äta själv =) visst är d kladdande och grisande, men annars får dom ju aldrig lära sig! Här äter vi kycklingsalsa med hemmagjorda ostchips.


Edvin som älskar ost tyckte att chipsen var goda! Nyttiga är dom med =) ist för att köpa tacos chips så pröva göra dessa =) riv små högar med ost, in i ugnen på ca 175 grader tills det smält och fått lite gyllenbrun färg. Man kan även dippa dom =)

Edvin gör en söt min=)

Då var det vecka 18 idag då för bäbben i magen =) igår var jag och Edvin på loppis en snabbis i Skellefteå, var sista gången i Folkparken. Hittade en så söt overall till bäbisen för 10 kr! Även en fin korgstol åt Edvin + lite kläder till han och en kofta till mig.
Kort kommer nästa inlägg.

I veckan öppnar öppna förskolan i Byske. Det ser vi fram emot =) då Edvin får leka med andra barn och ha roligt. Vi ska även åka till Älvsbyn på torsdag. För på torsdag ska jag och se Movitz spela i Älvsbyn =). Sen så fyller min käre mor år, fast hon fyller inte år om man frågar henne ;P

Hösten har då verkligen kommit hit. Det har regnat i flera dagar!

Ta hand om er ! Kram Lisa

7 kommentarer:

Hjortgården sa...

Så stor och duktig han blivit :)

Kram Maud

Familjen R sa...

hej!

Ibland undrar man hur dem klarar av att kladda ner sig så mycket. Vem äter med håret lixom =). De där haklapparna från ikea är världens bästa uppfinning, tråkigt nog änvänder de inte dem på dagis. Kläder blir väldigt fläckiga där. Vår son har en "dagisgarderob" och en "fingarderob". Vill ju inte få alla söta och fina kläder förstörda, även fast det ibland är pinsamt att lämna honom med ett hopkok av färger och mönster på dagis haha. Speciellt vi som bor i "skidmärkesfreakade" Sälen, där det känns som att alla andra föräldrar är stenrika och bara har finkläder på sina barn till dagis. Suck! Nog babbel från mig denna gång..hej svejs!

Anette sa...

Hallå! Nog förstår jag att du inte har lika mycket tid som tidigare...det had man inte i småbarnsåren men nu börjar man få tid till sitt eget. Den tiden kommer för dig också men NJUT av din småbarnstid för det går sååå fort! Så söt ha är din lille son=)
Kraaaam/Nettan

where the forest end... sa...

http://www.recept.nu/1.301439/sanne_svensson/forratter/fisk_skaldjur/avokadopaj_med_kraftstjartar

Här har du receptet på den skitgoda pajen, inget man har som huvudrätt men som förätt eller del av en buffé är det ju perfekt :)

Jag hade salladskrydda ist för örtsalt då jag inte hade någon hemma.. Och så fläskade jag på ganska rejält av alla kryddor :)

Lotta sa...

Allt har sin tid. Nu är mina barn i tonåren och då går det bra att hina på loppis. Har också varit på matfesten i Skellefteå. MMMM helt underbart! Kram Lotta

Hanna sa...

Den fina ugglebodyn har Astrid också, kunde inte låta bli! ;) Precis som du skriver så har man inte riktigt tid över till allt som tidigare hanns med, men man skulle ju inte välja bort livet man har nu för något i världen :)

Sv: Tack för din kommentar, har hittat hit tidigare då jag tror du kommenterat då också :) Så kul med ett litet syskon! Och tack för biltipset, ska hålla ögonen öppna efter en sådan att provköra :)

Lilla Kullan sa...

Vilken liten goding.;-) Kram Stina