tisdag 27 september 2011

Hösten!

Hos oss är det prima höstväder, det stormar och regnar. Inatt blåste det så mycket att en hög med tunga plåtar blåste iväg på gården =/ och massa annat välte i stormen.
Ja imorse var vi utan ström också så vi fick äta frukost med tända ljus, mysigt i allafall!


Edvin har fått sig en ny skön mysdress som vi hittade på Ica Maxi då vi var till stan =) så han ser ut som en liten smurf då han springer omkring i den =)

Jag får sånt sug på soppa till middag då det är höst =) en stor redig gryta med soppa och i den en redig klick smör så klart ;P mums! I helgen ska jag pröva göra kycklingsoppa hade jag tänkt.

Denna våg är ett av mina senaste fynd =) gillar den ljusturkosa färgen. Passar perfekt i köket =) flaskan och burken som står på är också från loppis!

Mammas söta kille ute =) vi var och fiskade i Jävre i helgen med pappa, min syster och hennes käresta. Edvin skötte sig så bra och var så försiktig ute på bryggorna. Så nu har vi mycket god lax i frysen!

I helgen kommer min pappa hit och ska hjälpa Anders att bygga på garaget. Han ska sova över så vi ska se till att äta nå go middag på lördan =) mamma kanske också kommer, vi får se men vi hoppas på det =)

Igår var vi på badhuset med Malin och hennes barn, alltid lika roligt =)
Imorgon ska vi åka till stan en sväng, vi ska och hämta en rutschkana som vi skulle få, roligt =) kanske nåt besök på nån affär också.

Ta hand om er =) kram Lisa!

3 kommentarer:

Anette sa...

Jaså ni har varit nästan till Jävre i helgen! Har ju jobbat på fiskecampen en sommar så jag vet hur laxen smakar;) Di soppa såg fantastisk god ut...har du receptet på den?!
Kram/Nettan

Arja sa...

Kycklingsoppa är jätte bra<3


Kram Arja

evelina sa...

Härligt att höra att ni höstmyser trots regn och rusk.:)