onsdag 28 september 2011

Rutschkana! Weee

Efterlyste på Facebook i Skellefteås Bytes/bortsänkes/mottages grupp en rutschkana i plast då Edvin älskar att åka i dessa! Och vad händer ? Jo en snäll kvinna i Skellefteå svarar " vi har en blå/röd som står här på gården,bara komma och hämta om du vill ha".

Så igår styrde vi kosan mot stan och vitberget och hämtade "åket". Den var ju hur fin som hellst och i jätte bra skick =) tänk att vi faktiskt fick den! Edvin fick även ett knoppussel och en stapelleksak från Ikea =) så himla snälla och givmilda människor det finns!

Åket =)

En super GLAD kille =)


Hej vad det går!

Sen var vi in på Pingstkyrkans Seconhand, även kallad Allmosan och gjorde massaor med fynd =) men dom visar vi nästa gång!

Idag ska vi åka till Byske. Jag ska nämligen få ett par jätte gamla gårdsgrindar av en kvinna som ska flytta =) dom är jätte fina! Hon hade även en barnspark till övers som vi skulle få =)

Sen åker vi till Öppna förskolan och leker då vi ändå är i Byske. Det regnar ju idag så det är inget roligt väder. Till middag serveras det idag Lax =) gott gott !

Ta hand om er ! Kram..

5 kommentarer:

Familjen R sa...

Smart att efterlysa en rutschkana på FB, det måste jag oxo göra. Alfons älskar att åka om och om igen när vi är på lekparken. Helst av allt skulle han vilja glida ned på mage ;).
Tack för tipset!

Anette sa...

Ja det var smart att sätta det på fb. Har gjort ett inlägg själv idag o eftersökt en annan sak. (så praktiskt med fb;)) OCH snälla människor finns!! Härligt att åka rutchbana för Edvin=)
Kramar/Nettan

Helenas blogg sa...

tackar...vilka fina värmande ord=) jo, man får hoppas att det släpper mer med illamåendet, hur är det för dig, mår du nå illa ? är ju så olika från person till person, men jag vet att med Alexander mådde jag illa ett bra tag...=) gardinerna har jag hittat på textilonnet, beställde därifrån nyss igen , ska visa en dag , på rea, kolla in där=), ha en bra helg/Helena

Arja sa...

Trevligt veckoslut<3

Evelina sa...

Hej hej! Kul att du hittat till min blogg =) Och tack detsamma om både son & blogg :) Du får ursäkta att jag tagit sådan tid att svara på dina kommentarer! Men har inte riktigt haft tid då lillen inte är i form :/ Höstblåsor var de dock inte som han hade, utan de är vattkoppor =/ Jo absolut är de skönt att han får göra bort dem nu när han är så passa liten.. Och inte har förståndet att klia sönder dem! Men samtidigt jobbigt då man inte kan förklara för honom.
Usch då inte kul då natten blir så besvärlig! =( Hoppas eran lillkille kryar på sig snabbt!
Jo lchf pannkaka har jag gjort förr & den är riktigt god =)
Jo jag bor i arjeplog. Vad heter din syster & var jobbar hon ?
mvh/Evelina