torsdag 1 september 2011

Ultraljud !

Tillåt mig att pressentera Knyttet Lundholm =)
Igår den 31/8 kl 16.15 var vi på Skellefteå Sjukhus och gjorde vårat första ultraljud.
Det är alltid en slags magisk stund då allt bara står stilla och man har det största leendet på läpparna =) det är så faschinerande!
Vi sa att om du ser vad det är för kön så vill vi veta. Men bäbisen var verkligen allt annat än samarbetsvillig, så därför vart inte UL bilden av bästa kvalite heller.


Den 23/1 är Knyttet beräknat att komma =) sen får vi se då h*n behagar att titta ut. Men Edvin gick jag ju två veckor över. Hoppas dock på att slippa det denna gång då det var mycket jobbigt.


Min skolplansch som jag fyndade i sommar har fått hamna i köket där den passade så bra!

Dessa pallar i fina pasteller finns på Ikea =) köpte en sist jag var dära, att ha i hallen.

En söt korgstol som jag hittade för ynka 20 kr sist jag och Edvin var på loppis. Perfekt att ha i hallen för små barn som ska sitta ner och klä sig =)

Detta är ett av sommarens fynd, ska dock måla det vitt nån gång i framtiden då jag har tid med det ;P

I mitt kök står min kära gamla visp. Var på väg att sälja den men insåg hur mycket jag gillar den och hur svårt d var att få tag på den, så den får stanna! Brevid står en gammal glasflaska med miiiini maränger som jag hittade på Ica.

Gamla köksredskap trängs i en gammal margarinlåda. Brevid står en gammal våg som jag fyndat i sommar.

Edvin har ju varit så duktig och klättrat upp i soffan alldeles själv och sitter här helnöjd och kollar på bolibompa. Det vill han alltid att man slår på när vi kliver upp på morgonen. Dock så kan han titta bara några sekunder, sen leker han, sen kollar han några sekunder igen osv. Han är inte så jätte intresserad. Men det gör inte mig nå, det kommer väl en tid sen då man får slita dom från tvn ;P

Men favoritfrukten i högsta hugg! Nektariner är det bästa han vet =) som tur var så hittade jag dessa haklappar med ärmar osv på Ikea. Perfekt då han ska äta denna kladdiga söliga frukt.

Nya bilen har ju kommit också =) i måndas fick vi hem den. Äntligen efter 4,5 vecka! Det skulle ju egentligen bara ta 2 veckor. Men jag är helnöjd, den är så himla skön att köra!

Och nu är det dax igen för den stooooora fyndmarknaden i Luleå!

Den 29 okt på Arcus, missa det inte =)

http://www.arcusfyndmarknad.se/

I helgen är det Klädbytardag i Byske på Franke. Hade tänkt fara dit en sväng och se om man hittar lite kläder.

Ta hand om er ! Kram

5 kommentarer:

Nellie sa...

Vad kul att få se första bilden! Kommer ni göra nytt försök att få reda på könet?
Precis en sådan visp som jag letar efter!!! Har tom ritat en teckning till min gubbe som han har i sin plånbok, ifall han skulle besöka ngt loppis eller swapmeet utan mig. Hemska tanke!
Jag handlade också mkt på bytesdagar, och sålde. Var bla ett perfekt ställe att handla klänningar till dagis till min dotter. De var ju ofta mkt fina o sparsamt använda, till inget pris alls. Svårare blev det att hitta kläder till grabbarna när de var 6-7 års åldern. Fanns inte så mkt eftersom det verkar som om grabbar sliter kläder hårdare än tjejer. Köpte även alltid extra regnkläder o stövlar där, så slapp man släpa till o från dagis. Hittade tex ofta felfria, billiga P&P-ställ.

Familjen R sa...

ohhh.....ultraljudfoto!! Jag vill åka på vårt nu!!! Jobbigt att h*n va busig och inte ville visa framstjärten ;) Hoppas ni kanske får göra om det?
Vilket fynd du gjorde med korgstolen. Jättefin och billig som bara den. Liknande kostar ju flera hundra på Ikea.

Elin sa...

Vad spännande med ultraljud även om ni inte såg könet, men skönt att se att allt ser fint ut! Tack för att du tänkte på mig angående lampan, det var gulligt! Jag kikade på den för ett tag sen och hade faktiskt tänkt att tipsa om den i bloggen, men konstigt nog har jag inte hunnit, som med alla andra idéer jag har som bara får stanna kvar i just idéstadiet, känns som man jämt har tidsbrist :) kram

evelina sa...

Får ni ta fler bilder senare då så att ni får reda på könet? =) Så spännande. Var i massa babyklädaffärer idag och det finns ju så mycket sött att köpa till både tjej och kille. Men man får visst hålla sig till neutralt ännu. =) Spännande spännande.

Mamma Evelina sa...

Ja de har du rätt i. Synd att dom inte kunde ha dom i pojkiga färger också. Sånt där är så trist ibland tycker jag. Onepiecen var jättefin! Och den passar minsann både pojke och flicka. Älskar sånna kläder som är fin till både flick och pojk! Och praktiskt om man skulle få en pojke sen som kan ärva :)