lördag 8 oktober 2011

Edvins rum =)

Idag har jag och Edvin varit duktiga =) vi har städat hans rum, möblerat om, ställt in en spjälsäng och en ny förvaringsmöbel från Ikea som heter Trofast.
Ikeamöbeln är ett blocketfynd som vi hämtade idag på förmiddan.

Det mesta i Edvins rum är loppisfynd eller saker vi fått av folk som inte vill ha kvar osv. Jag tycker hans rum e fint och färgglatt precis som ett barnrum ska vara =)

Så nu gäller det väl bara att börja få han att sova där inne innan lilla bäbisen kommer, så det inte blir för många i sovrummet!Nya förvaringen till höger. Fin spjälsäng i lite gammeldagsstuk, fick den av en på facebook =) Pottskåpet har jag hittat i våran lada,slipat och målat upp.

Sänghimmeln är köpt på Ikea!

Gardin i fint tyg från Ikea =)

Mammut bord och stol köpta på loppis, 70 kr för båda. Spisen är också loppisfynd. Stora tavlan med ugglor på från Ikea. Dom andra har jag gjort själv.

Nyckelpiga matta, 20 kr på loppis =) frän gammal kalle anka väska som hänger på garderoben! Fula garderober som jag försökt piffa upp lite med Wallies.

Nyaste sötaste loppisfyndet =) en gammal lampa till barnrum =) 25 kr !

Tapeten är inte det senaste, men den få duga, den är rätt så söt ändå =)


7 kommentarer:

Malin sa...

Jätte fint!

Familjen R sa...

Hej!

Vi gjorde om i vår sons rum lite idag vi med, verkar vara en sån dag idag ;)
Nu går jag i tankarna om att försöka hitta en ny bra säng åt honom så vi kan få ha hans spjälsäng till nya bebben. Måste vänja honom vid att sova i en ny säng innan bara. Så det inte blir så stor omställning för honom. Han är iaf duktig och sover i sitt eget rum hela natten, tur är det annars skulle jag nog inte kunna sova bra själv. Som mamma vaknar man ju av minsta lilla nysning. Har gått länge och funderat på att ha nya lilla bebisen och sova i sitt egna rum med, kanske skulle jag kuna sova bättre då me. Alfons vaknade varannan timme hela natten och ville ha mat. Skulle gärna vilja få lite bättre rutiner med lilltjejen som kommer den 16/2.
Ps.Alfons rum är oxo fyllt med loppis/blocketfynd och ärvda saker, plus att det är färgglatt som ett barnrum skall vara. Här är det INTE vitt =)
Ha en trevlig kväll!

Elin och Alva sa...

Jättefint! Jag gillar speciellt lampan, så himla fin och charmig, verkligen pricken över iet! Ja det är synd det inte finns lika mycket ugglekläder till pojkar, eller ugglekläder över huvud taget kanske för jag tycker det finns lite :) Kram

Arja sa...

Edvins rum är fina:-)


God söndag<3

Hanna sa...

Så fint han har det i sitt rum Edvin! Håller med dig, jag vill också ha färgglatt i Astrids rum :)

Sv: Tack för babbeltipset, ska kolla upp det ikväll! :)

Anonym sa...

Vilket fint barnrum. Jag gillar speciellt lampan och gardinen!

P.S. svar på din fråga finns på min blogg

// Mrs Andie

Elin Gabriella - Mops, chihuahua och en liten prins i magen ♥ sa...

Superfint verkligen! Hoppas ni får en mysig kväll :) Kram!