tisdag 25 oktober 2011

Ett skåp har flyttat in..

Måndag morgon så fick jag ett "möblera om ile" =) så köket fick sig en omgång. Det vart jätte bra och köket känns större! Jag konkade och flyttade om och Edvin hejjade på =) haha.

Och eftersom det vart plats över där kökssoffan stod så fick jag plats med detta fina gamla hörnskåp =)Köpte ju ett par nya turkosa gardiner med rosor på. Då jag kom hem så upptäckte jag dock att det bara var EN längd i förpackningen =/ och med tanke på priset så köper jag inte en till. Dock så var den så pass bred att den gick att dela på mitten och hips vips vart det två =)

Vilken tur man har en sykunnig mamma som kan hjälpa en =) tack mamma!
Hängde en vit längd brevid också.

I lördas kom ju första snön hos oss. Som tur var så försvann den väl i princip lika fort. Den får gärna vänta ett tag till med att komma ;)
Infarten till våran gård:


Denna bild e tagen från köksfönstret, närmsta grannen.

Edvin växer så det knakar =) här är han duktig och borstar tänderna =)

Köpte denna fotoram på Ikea en gång. Dock så fick den sig en makeover =) först så sprayade jag ramen vit. Sen lämnade jag in den hos en glasmästare som skar ut en spegel och la in i den.

Detta är slutreslutatet =) hänger i hallen hemma hos oss. Full i små fingeravtryck ;)

Var hos barnmorskan igår och fick äntligen höra bäbisens hjärta slå =) 148 slag räknade hon till. Alltid så mysigt att höra lilla hjärtat slå.

På lördag bär det av =) då åker jag och några tjejer till Luleå på den stora fyndmarknaden/loppisen som är i Arcushallen! Ska bli så roligt att se vad man fyndar för nåt. Men jag har alltid hittat massor med saker.
Ska se om jag kanske hittar lite julklappar åt Edvin, också kläder till han och bäbisen.

Ta hand om er ! Kram

5 kommentarer:

Familjen R sa...

ohh va fina för-vinterfoton...jag äslkar vintern.
Ska bli spännande å se vad du gör för fynd på loppisen...du gör ju jämt så billiga och superfina fynd när du är ute och "shoppar" ...lite fusk tycker jag hihi ;)
Jag fick också höra bebisen ljud för första gången den här vekcan(är i v 25) det va så mysigt. Jag har fortfarande svårt att riktigt fatta att det är en liten tjej där inne. Hur känner du?
H/Malin

Carro - Mammaliv & Foto sa...

Halloj! Sitter och funderar på den här fyndmarknaden i Arcushallen som är i helgen. Har du varit där någongång? Brukar det vara mycket folk? Kan man gå runt med barn och barnvagn eller brukar det vara trångt? Tänkte du är ju mycket för loppisar och sådär så du har säkert varit där :)

Carro - Mammaliv & Foto sa...

Tusen tack för svaret, så typiskt att de ska vara nu i helgen då man inte har någon barnvakt. Antingen får vi trotsa trängseln och gå iallafall eller så får vi stanna hemma :) Måste nog snickesnacka ihop mig med min karl han får ju äran att följa med om vi nu ska dit.

Hoppas du fyndar massor med fint och billigt :)

Tinas skåpmat sa...

Tack för din kommentar hos mig och hoppas du hittade något att fresta smaklökarna med!
Trevlig sida du presenterar här! =)
Ha en skön helg!

Katta sa...

Tänk att snön kommit hos er, fast det är ju fullt normalt förståss och vackert. Vilket fynd du gjorde med skattkammarbökerna, läste dem när jag var liten eftersom min syster hade dem och de är ju jättefina. Kram Katta