torsdag 22 december 2011

God Jul osv..

Edvin sitter och ritar med sina kritor =) Finns en jätte bra sida dära man kan skriva ut diverse målarbilder. Finns hur många som hellst. Edvin gillar traktorer och grävmaskiner så oftast blir det att han ska färglägga sånt ;) han sitter i sin söta korgstol som jag köpte på loppis för 20 kr i somras.

Årets gran hemma hos oss =) vi hade först tänkt ha en stor,men den va på tok för stor för vårat lilla hem. Så denna 120 cm's gran från Rusta passade perfekt =) i den hänger Edvins HoHo (Uggla) som han fick av moster kirsi. Kottar i silver, glitter och en ljusslinga. Så här i efterhand så har vi även satt dit små söta flugsvampar som jag hittade på seconhand.
Grisen på den gamla fina mjölkpallen hittade jag till bra pris på Blomsterlandet =)


Tänk, snart är det julafton =) så mysigt! Vi ska fira hos mamma och pappa som vanligt. Men i år är även Edvins farmor (som bor i Gbg) med oss :)
Jag och Edvin kommer vara hos mamma och pappa mellan jul och nyår och bara mysa :) min käre mor e nämligen långledig.

Ja tänk snart är man tvåbarnsmamma också :) vad jag längtar! Är ju vecka 35 nu och på måndag blir det vecka 36, så det går undan.
Var hos BM igår och allt såg bra ut och vi gjorde en sammanfattning av graviditeten.

Blir inte allt för mycket bloggande nu då man har annat att göra och inspirationen tryter väl lite också ;)

Nu ska jag ta och förbereda dagens middag som består av kycklingsalsa, mums!

Ha nu en riktigt GOD JUL och ta hand om er :)
KRAM

2 kommentarer:

evelina sa...

GOD JUL Njut nu riktigt ordentligt av alla härliga juldagar som ligger framför oss!

Allt å lite till sa...

Ja, barnen älskar dom lysande glasunderläggen. Dom skiftar i en massa olika färger. Vi har fått dom i present, men jag tror att dom finns/funnits på elkedjan. God Jul på er med och hoppas att allt är bra med dig och lillbebisen i magen! *kram*