lördag 10 december 2011

Mammas tomtenisse !

Kan inte annat än att bli varm i hjärtat då jag ser denna bild =)


Förra årets julkort =) i helgen måste vi fixa ett kort för i år!

Äntligen har snön kommit hit =) dock har d vräkt ner och är väl lite kaos ute. Just nu har vi fått över 30 cm och mera kommer! Då är d skönt att man har en traktor ;)

Imorgon ska jag och Edvin iväg på "mamma träff" och träffa alla i våran BB grupp, ska bli trevligt. På måndag är d sista badet för i år, och på tisdag ska vi på julfest på öppna förskolan :)

Var på ultraljud i torsdas och gjorde en tillväxt kontroll på bäbisen och d gick bra. Tyvärr så ville den ej visa sig om d va pojke eller flicka, så d får bli en överraskning sen då den föds :)

Passade även på att fara till frissan och klippa mig då min syster Kirsi var snäll och följde med och var med Edvin.

En liten julgran från Rusta har fått sin plats i tvrummet :) pyntad med silverkottar,belysning,glitter och en ugglejulgrans polla som Edvin fick av Kirsi ;) Edvin tycker d var mysigt!

Ta hand om er! Kram

4 kommentarer:

Familjen R sa...

Hej!
Får ni åka på tillväxtkontroll där du bor, eller är det för att du vill/behövde? Här får vi bara ett Ultraljud. Thats it. Hade varit spännande å se hur bebisen ser ut nu när den är mkt större än v 19.
Ska bli spännande å se vad ni får, om det blir rosa eller blå kläder ;)
Trevlig kväll och tredje advent/ Malin

Arja sa...

Så söt Edvin:-))

Katta sa...

Klart man blir varm i hjärtat då man ser detta lilla söta charmtroll, han är hur söt som helst. Kanske bra ändå att bäbisen ville vara lite hemlig, spännande överaskning vad det blir sen då :) Kram Katta

Isabelle sa...

Gud så söt! :-)

Kram Isabelle