tisdag 17 november 2009

Jag har varit kreativ :D

1,2,3,4 jag är en arbetsmyra! Eller njaaaa inte som d ser ut här hemma *hehe* men flitig som en myra har jag varit igår och idag =) jag har pysslat för fullt ! Tänkte jag skulle pröva mig på dessa strutar som alla gör nuförtiden! Så d var bara fram med pysselmaterial fulla köksbordet ;P först en strut, sen en till och bara en till..ja ni förstår hur d slutar, d vart några st strutar ;) men det e ju såååå kul! Skulle göra fler, om d inte vora för att våran dumma skrivare har slut bläck =/ så jag kan inte skriva ut mina söta vintage bilder jag ville ha! Nåja, lika bra d för här behöver d minsann städas!


Denna är gjord av tjockt handgjort papper, bara upphängningen som fattas.Hjärtat är utklippt från ett gammalt bokark.

Gamla boken jag fick av mamma var perfekt som strutpapper ;) också lite spets och bokmärke.

Denna vart så söt =)2 pytte strutar gjorda av tårtpapper, ska limma dit upphängning.

Tårtpapper och spetsband =)

favoriten :D upphängningen med pärlor vart så fint!

Också prövade jag mig på en "tag" också =) då jag lika väl hade en zinkbricka som jag köpt i somras! vart mycket nöjd med resultatet =)
Glömde dock fota min krans, som min käresta tyckte var för fin för att vara gjord av mig ;P fin kommentar va ? *haha* Den sitter på insidan av ytterdörren och är så fin =)

Det tråkiga vädret fortsätter. Jag väntar på att det ska ljusna ute så jag kan hämta ved och göra upp eld i kaminen, det är lite kallt i huset. och jag vägrar att gå ut i mörkret. Vädret fortsätter att vara sååå tråkigt. Dom sa på radion att det kaaaaanske kan bli snö i norr, vilket jag hoppas på =) dock inte min käresta, för då är hans grävnings säsong över för i år. Vilket inte gör mig nå för då får jag ha han hemma ;)

vecka 17 idag, och ja jag tycker d syns nu att jag e gravid. Den lill* i magen verkar vara rätt så livlig, inga sparkar, men man känner att d rör på sig =) barnmorskan ringde igår, hon ville boka in ett läkarbesök för att diskutera allt möjligt som detta innebär med förlossning osv. Har jag tur får jag en tid precis innan ultraljudet på måndag =) vore skönt!

Sen så sitter jag och funderar på om jag skulle ha klippt mig?! mitt hår är livlöst och risigt =/ det finns en toppen bra frisörsalong i stan som dessutom bara tar 200 för en klippning ;) och vi ska på stan på fre, så jag funderar på om man skulle ha ringt och kollat om d finns nån tid?! Hum...


Glöm inte Bonde Söker Fru ikväll =)

kram på er !

4 kommentarer:

Lilla kullan sa...

Du kan då pyssla du.:-) Kram Stina

pernilla sa...

hej!

så fina strutar,så små och söta nån var också!! =)

här har vi inte fått nått gjort! börjar va sugen att sätta igång.
undrar om du var intresserad av tildorna,skickade en bild,hoppas du fick den,annars var min kompis intresserad av dom! hör av dig! =)

ha det bra med lill magen också!!

kram!

Villa nöystu sa...

Verkligen kreativ är du, jättefina strutar. Och så läser jag att du är gravid- jätteroligt, jag önskar dig all lycka till med det.
Så mysigt juligt det är hemma hos dig.

Ha det bra,
kram Petra

Husmys sa...

Jättefina strutar du har gjort, kanske dags för mig att pröva på.
Det handgjorda pappret,är det du som gjort det? Härlig struktur på det.
Kram Anneli