tisdag 3 november 2009

Vilket bokfynd =)

Igår kikade jag in på mina två favoritställen i Piteå ;) jag började med rödakorset! Där hade dom tagit fram julsaker och jag hittade faktiskt en hel del fina saker =) tomtar, änglar och belysningar!
Också denna skatt =) en gammal bok från 1856, den är så ljuvligt vacker! Rejält stor och tjock på hela 484 sidor. Vad den handlar om har jag inte riktigt fått grepp om än, men den är så himla vacker!


Kolla så vacker text!Underbart vackra spännen sitter kvar på boken =)


Vilken juvel ;)
Sen for jag på Återbruket i Öjebyn ( eller heter d reprisen ? ) och hittade även dära lite smått. En gammal fin piedestal i ljusgrått, 2 glas, en tavla och ett julpynt! På återbruket i Älvsbyn hittade jag en stor fin porslinstomte som ska få bo påvåran bro =) man kunde ha ett ljus i den !

Dagen består av jobb. Men börjar inte förens kl 16.00 ! Skönt =) så jag ska bara ta d lungt nu på förmiddan. Ska göra lite ärenden. Ska b.la. på Handplockat där dom idag har fått fram julsakerna =) Jippppie! Man lär nog hitta en hel del saker ;)

Idag är det vecka 15 i min graviditet =) underbart! om bara 5 veckor har jag gått halva. Vad fort d går =) ligga på mage är inget som är bekvämt längre, det liksom trycker på, så det får bli på sidan, det funkar d med.

Ta hand om er! kram

6 kommentarer:

Mysiga lantliga ting sa...

Hej!!
Javisst är jag pitebo! Och visst har jag varit in till Kupan nyligen =) har sett julpyntet och har även jag hittat lite smått o gott.
Vilken vacker bok du har hittat. Texten i den var underbart fin.

Vad kul med nån mer bloggare härikring!!! Hmm vart var det du bodde?

Vilken fiiiin blogg du har, ska kika lite mer!
kram Johanna

Titti sa...

Hej
Vilken underbart fin bok du har hittat & jättefin blogg. Mvh Titti

Anna sa...

Nämen! Inte visste jag att du också väntar barn! Kul! Hoppas du mår bra! Anna

Anonym sa...

men åh massa härliga saker!

men gu, är du gravid, jag må då gratulera! vilken lycka! :D hoppas du får må bra :)
kramkram
/MalinJ

Anonym sa...

Återigen; En super vacker bok!
Kram

Anonym sa...

Men vilken tur du hade som hittade den fina boken, inte såg jag den när jag var in där i måndags och tisdags....tur det *hihi

Kram Pernilla