måndag 2 november 2009

Måndag!

Måndag! Kom hem igår kväll...
Skulle ha varit hos läkaren idag kl 07.30 , men jag har knappt sovit nåt inatt =/ snurrat och vänt mig och legat vaken, svettats och frusit och mått så jäkla illa =/ urs vilken jobbig natt!
Så jag ringde helt enkelt och avbokade, var inte i form + att jag inte fick äta frukost, hade jag inte fått göra d hade d blivit värre och jag hade fått migrän.
Så imorse åt jag och bäddade ner mig i sängen igen ;) la mig och läste nyaste Vackre Hjem, och wow så många fina hem det var med =) en del sånna hus i timmer och sten, så vackra!
Sen så har jag diskat undan, vart med voven ute i skogen och hämtade in en liten gran till köket ;) kunde inte låta bli! Den e ju it pyntad i allafall ;)
Bytt dukar här och var i huset och sett tv mm.
Till middag blir det kareekotletter med sås och grönsaker! Så gott =)

Förresten, kan man känna bäbisen i magen redan i vecka 14 (nästan15) ? Jag kände som en konstig sak i magen igår em, men bara en gång. Och nee d var inte gaser ;P *haha*

Handlat lite nytt och fint på Handplockat förra veckan som fått komma på plats idag =) har tyvärr inte min kamera med mig hem, så ni får se d nästa gång. Så här kommer lite gamla bilder...


Mitt älskade pottskåp som jag hittade på en loppis i sommar, redan vitt och fint =)

Skrivbordet som jag fick av en kvinna i grannbyn =) ÄLSKAR det!

Anslagstavlan som Anders gjorde åt mig av ett gammalt fönster =)

Från sovrummet! Ramen är från ikea, jag sprayade den vit och bad en glasmästare sätt in en spegel åt mig =) vart så fint ! Byrån är ett målat blocketfynd...

Tavla!
Börjar bli lite kallt i huset så jag har gjort upp en rejäl eld så det e varmt och skönt då Anders kommer hem =) + att jag vill it frysa ;)
Imorgonm bär d av till Älvsbyn igen, men jobbar bara tis-tors sen e jag lite långledig =) det ska bli skönt! Innan jag åker hem ska jag hälsa på min vän Anna som bor utanför Piteå, var längesen vi sågs, och det roliga är att hon ska ha barn ungefär samtidigt som jag =)

Längtar fortfarande massor efter att få julpynta ;) har köpt mig 3 julstjärnor, en röd kökshandduk och lite seconhand julkulor.

Nee nu ska jag slänga in mera ved i kaminen som står i vårat kök, är rätt så skönt för det blir fort varmt och skönt då man ska sitta och äta frukosten, också är d ju mysigt så klart =)

ta hand om er ! kram Lisa

4 kommentarer:

Jenny sa...

Yes, de var den jag prata om. Måste du pröva, riktigt god blev den :)

Mrs Krumelur sa...

Men va fina saker, pottskåpet var ju en höjdare :)
Klart du kan känna bebben i v 15, min första grav kände jag av i v 16 :D Mysigt!!!

Kram Mrs Krumelur

Lina Lundgren sa...

De är från 2 olika företag!

My shabby chic house sa...

superfint pottskåp!

Japp, man kan känna sparkar i v 15, det gjorde jag..!

Läs inlägget en gång till så ska du se att du hittar länken till butiken där gardinen finns......;o)

Kram
Mia