onsdag 21 april 2010

4 dagar kvar..


Hittade en så fin bild på vårat lill hjärta kajsa =)

Och nee det har inte kommit nån bäbis ännu =/ Jag har knappt haft en enda verk eller sammandragning osv. Det e bara konstatera, bäbben mår för bra där inne ;P
Men, idag var vi till stan. Jag har beställt nya pilotsolglasögon med styrka i, super snygga :D och dom hade kommit. Så Anders ställde bilen så nära optikern som möjligt, så jag fick hämta ut dom =) och sen gick jag på city kompaniet och köpte hallonbladste. Det sägs kan sätta igång ;P
Men det lilla tog verkligen slut på mig, korsryggen gjorde så gräsligt ont =/ och d började verka i magen! Så d var bara att handla lite i Kåge och sen åka hem! Är fruktansvärt "mör" i magen nu, det e knappt så jag kan gå =/ ajaj! Så det blir en tidig kväll och sängen snart för min del!

Köpte en så fin babysitter i stan idag :D Nallepuh ! har velat ha en sån, men nypris är 599 kr, och det är enligt mig dyrt. Men denna hittade jag på blocket för 200 och slog till =)

Kycklingarna växer då så himla fort så ojoj, kort på dom söta små liven finns i förra inlägget!

Ta hand om er ! Och hoppas jag får åka in väldigt snart :D

2 kommentarer:

Anette sa...

Oj! Det lät nästan som det är näääära nu!Hoppas att den lilla bebin vill ut snart=D Kul att du hittade babysittern så billigt. Det är bra med blocket. Förstår att vi inte kommer att ses på Lions loppmarknad i helgen av förståeliga själ;))

Kraaaaam Från Nettan

Lisa Ögren sa...

Håller tummarna att du får åka in snart och att allting kommer gå bra:)