tisdag 13 april 2010

Vecka 38+2

Efter dessa bilder kanske ni förstår att jag känner mig som en heffaklump!
Obs, har en viss övervikt sen innan, därför jag e så himla stor!Men den ska bort sen då bäbben kommit =) ska bli så skönt att få gå ut och gå med barnvagnen osv =) LÄNGTAR!
Magen är stor som bara den och jag känner mig helt slut och färdig. Kanske därför det inte blir så tätt mellan inläggen. Man är ju inte så flitig här i hemmet gällande inredning,målning osv...Vi har underbara vårdagar hära med sol och + 10 grader =) snön tinar bort och vi njuter av den sköna vårvärmen! Det är knappt att vi behöver elda nåt mera.

Var till barnmorskan imorse. Hjärtljuden var 138 denna gång och hon sa att jag behöver bara använda handledsskydden på natten, vilken lättnad =)
Dock hade jag äggvita i urinet, så jag fick tid på måndag att kolla upp d igen + blodtryck,blir d sämre så kan d bli inläggning och igångsättning.Men det gör inte mig så mycket ;P jag är så otroligt trött på att bära runt på stormagen ;P
Idag är d 12 dagar kvar, så man längtar ju nåt fruktansvärt!

Nyaste Jeanne d arc living hade visst kommit ut nu =) så jag inväntar mitt nummer med spänning från Maud som har www.gardsromatik.se

Ni må ha det så bra och ta hand om er ! Och tack för alla snälla rara kommentarer =) ni e underbara! kram

6 kommentarer:

Anette sa...

Så kul att du är tillbaks på bloggen=)Har saknat dina inlägg..
Men förstår att du inte har ork när man ser den magen;))) Så skönt det ska bli när bebben är framme!! Då kan ni njuta av våren och har mycket positivt framför er=)
Tack för dina små tips du ger på Fb. verkligen bra med en som håller koll åt en=DD
Är ute efter ett golvur så ser du nåt så hojta till. hehe!

Massor av kramar från mig!!!

Vit som snö sa...

Jag förstår att du känner dej trött nu, det gör man i slutet av graviditeterna. Men jag tycker det är så vackert med magar!!! Din också! O jag vet hur ni längtar!
Väntar med spänning på nedkomsten:)
Tack för din söta kommentar.
Min hushållerska har jag köpt på Butiksinredarna, inte alls så dyr o den finns i både beige o svart klädsel, titta in där!
Lycka till om vi inte hörs före födseln!
Kram Cilla

Marie sa...

Hoppas du får bra i slutet också men vila så du inte får problem med trycket! Jag fick det i slutet och fick inte göra annat än att ligga, endast gå upp för att gå på toa:P Men det händer mycket, bara sedan jag sist såg dig då jag tyckte att magen inte alls såg speciellt stor ut, men det bevisar ju att den där inne är redo och fullväxt nu;)

Mrs Krumelur sa...

Hej!

Vilken härlig mage ! :D

Snart e de dags och lycka till nu när de sker!
Vår goprins växer så de knakar och har blivit en månad redan, tiden går!

Kram mrs Krumelur

Västbacken sa...

Ta hand om dig du med.

Trevlig helg!

Lotta

Katta sa...

Önskar dej en bra helg och lycka till på måndag! Kram Katta