fredag 23 april 2010

vecka 39+5

Ja mina vänner, då var det 2 dagar kvar tills BF och lilla bäbben vill inte komma ut än, trots att jag har hotat med att höja hyran osv ;P våra vänner Ida och Arne från Byske har samma BF dag som oss, men dom fick en liten kille igår =) en Melwin! Lite avis e man allt, vill också träffa mitt lilla hjärta =) försöker fördriva dagarna så dom går fort! Har tid hos mb på tisdag morgon,hade gärna skippat d, men d känns nästan som att d kommer bli att vi far dit. För här är d noll action fortfarande. Inga verkar osv. Tvingade ut mig själv på en promenad idag med Anders och Kajsa,gick dock inte långt, då det gör ont i kroppen, speciellt fötter och ben som är jätte svullna!


Ser kanske inte för munter ut ;P hehe..

Dax för promenad..


Annars så har vi kanon fint väder här uppe i västerbotten =) solen skiner och fåglarna kvittrar! Satt ute på gården igår och lapade sol. Hade på mig mina nya pilotsolglasögon med styrka i, det var riktigt skönt, och snygga är dom med ;P
Har druckit ett antal koppar med hallonbladste ;) d kan visst sätta igång,också smakar det himmelskt gott =) kan starkt rekommendera det!
Anders va så snäll igår. Han bytt däck på min bil, tvättade den också spände han fast babyskyddet i baksätet =) så vi är redo redo reeeeedo!
Är två saker i helgen som jag sörjer över att jag ej kan fara på =/ och det är två stora loppisar! En i luleå på arcus hallen och en i piteå på nolia! Snyft snyft..just dom två är hur roliga och bra som hellst! Men men d kommer fler tillfällen ;P

Ni får ha en trevlig helg och ta hand om er =) kram kram!

9 kommentarer:

Anette sa...

Hihihi! Så kul att se dig i de där bilderna! Förstår verkligen att du vill ha ut den där hyresgästen;) Han verkar må för gott där inne!!! Hoppas att förlossningen går bra och att du får se din lille bebis snart!

Kraaaaaaaaaaam/Nettan

Vit som snö sa...

Näe nu får du se till att höja hyran ordentligt så liten inte tror att man kan bo hemma resten av livet;) Hihi
Hoppas att du är på BB, fast jag vet att jag hoppats det måååånga gånger..... Men nån gång borde jag ju hoppas rätt?!
Kram Cilla

i Emmas vita hem sa...

Hej hej! Förstår att du längtar som en tok! Men jag tror att det kommer att dra igång väldigt snart! Den som väntar på nåt gott...:)
Hoppas att du får en härlig helg och kanske får vi se en liten bebbe i nästa inlägg? :)
Många kramar Emma

Märta sa...

Hoppas att du snart får hålla det lilla livet i dina armar, för visst kan de där sista dagarna våra lååånga.
Ha det nu så gott!
Märta

Handplockat sa...

SNAAAAART ...

Katta sa...

Nu ser den verkligen tung ut den magen! Men de små filurerna gör som de vill och kommer när de kommer. Sköt om dej, kraam Katta

På landet vid havet sa...

...kanske du är på BB nu?! ;)

Kikar in och ger dig en utmärkelse.
Titta in hos mig sedan och klicka hem den om du vill. Den är du värd!

Lycka till!
Kram Mia

Evelina sa...

Jaså? Jag får som i ljumsken, nedre delen av magen och ryggen. När de sätter igång kan man inte röra en fena, då blir man gråtandes och skrikandes. Huvva, de är hemskt! Har aldrig varit med om värre. Går inte att beskriva smärtan.

Ellie sa...

OJOJ.. du var inte liten du, förstår att det där är tungt att bära runt på..