lördag 29 maj 2010

huset !



Tänkte visa en bild på denna vackra björkale (eller hur d nu stavas) som går in till vårat blivande hus =) visst ser d bara för mysigt ut! Längtar något så fruktansvärt =) det enda man gör om dagarna e att sitta och fantisera om hur d ska se ut i rummena, inglasningen, gäststugan osv.

Vi fick ju kycklingar i våras, och dom har vuxit kan jag säga =) och vilka färger vi fått fram, alla dess möjliga olika =) dom är hur fina som hellst! Det trista är väl att det e många tuppar, och dom ska vi ej ha kvar =/

Tuppen och 2 hönor

Kycklingar överallt


Annars så tar vi d väl rätt så lungt här hemma =) Edvin han växer på både längd och bredd ;P hehe och är självklart mammas sötaste sockergryn ;)

Nån loppis har jag ännu inte varit på, men däremot har jag varit till Boden på diverse ställen som säljer begagnade saker. På Reprisen/återbruket hittade jag en stor rakspegel. Sen så var jag in på veckans allehanda, där hittade jag kläder åt Edvin, ett stooort kors i zink =) och ett så vackert byst (typ som en provdocka fast mindre) som jag är jätte nöjd över! Glömde dock fota sakerna, så jag får väl visa dom nästa gång =)


Kram från mig och mammas lilla prins :D

8 kommentarer:

Lisa.L sa...

hej på er mina barn ni är så söta båda två kram mamma

Lisa.L sa...

haha e du inloggad på min användare mamma ;p

Marie sa...

Jättesöta är ni:) Och vilket fint hus ni kommer att få, ser fram emot måååånga bilder! Jo, hönsen är hur festliga som helst, dina var jättevackra dom också.

Anette sa...

Vad kul att få se en liten titt på huset=) Det verkar jättemysigt! Och mysigt verkar ni må...lillprinsen och du!
Du ska nog se att du hinner på många loppisar i sommar. Var på premiär på Nolia(badhusparken) i lördags men hittade inte mycket...man kan inte ha tur jämt.

Kraaaaam och grattis på din första morsdag!!!!!!/Nettan

Vintage House sa...

hej,
vilken vacker alle, förstår att du längtar.
Vilken liten goding.....
kram
sandra

Vit som snö sa...

Åhh, det ser jättefint ut! Förstår att du längtar!
Trådrullestället är dessvärre inte till salu;) hihi
Ett fika vore absolut trevligt! Jag har ju sen semester så kanske ni kommit in i nya huset senare i sommar. Vi får se hur ni hinner.
Lillkillen är ju bara föör söt! Och han verkar sova gott också, det gör ju livet lättare;)
Ha det gott! Kram Cilla

hagagården sa...

Men oj så gosit med den lilla killen,jag ska bli mormor för tredje gången i januari,jag längtar!!!
Så roligt med hönsen,vi har också haft höns när barnen var små ,så himla roligt och mysigt.
Kram o ha en fin kväll.
ninni

Katta sa...

Måste börja med ett stooort GRATTIS till Edvin!!!! Vad roligt att det blev en fin liten kille.Ser urmysigt ut. Och grattis till det nya huset, vad roligt att få flytta lite på sig och skönt att det händer på sommaren med. Jag antar att du njuter och snusar på Edvin hela dagarna nu och det gör du ju rätt i. Kram till er, Katta